Kuva: Fotolia

Kuinka pitää rakkaus yllä, kun kipinä tuntuu laantuvan?

03.07.2017 12:15 - Tiina Svensk

Älä anna arjen käydä liian raskaaksi pitkässäkään parisuhteessa.

Onnelliset pariskunnat ovat yleensä myös toistensa parhaita ystäviä. Joskus hyvän ystävyyden ja romantiikan valaminen suhteeseen vaatii kuitenkin työtä molemmilta osapuolilta. Pop Sugar listasi keinot, millä pitkässäkin suhteessa voi pitää kipinää yllä, vaikka intohimo tuntuisikin jo laantuvan.

1. Luokaa hetkiä yhdessä: Pienet asiat piristävät arkea kummasti. Kokatkaa yhdessä tai lähtekää yhdessä treenaamaan - tärkeintä on se, että todella olette toisillenne läsnä.

2. Sopikaa treffit: Pitäkää huolta siitä, että käytte säännöllisesti treffeillä. Kun sotkette arjen rutiineja, saatatte nähdä toisenne hyvinkin helposti uudessa valossa.

3. Pidä oma liekkisi yllä: Pop Sugarin haastatteleman asiantuntijan mukaan ei ole koskaan kumppanisi vastuulla pitää sinun kipinääsi yllä - vastuu on ainoastaan sinulla. Nauti siis myös itseksesi, sillä silloin halut pysyvät parhaiten hereillä.

4. Palatkaa muistoihin: Kävittekö suhteenne alkuaikoina aina tietyssä ravintolassa tai nautitteko tietyn sarjan katselusta yhdessä? Nauttikaa nostalgian tunteesta, ja palatkaa suhteenne alkujuurille kirjaimellisesti! 

5. Sekoittakaa tapojanne: Tuntuuko, että toistatte vain samaa vanhaa kaavaa - aivan kaikessa? Silloin kaikista helpoin tapa pitää kipinä yllä ja löytää uusia puolia toisesta on sekoittaa yksinkertaisesti totuttuja tapoja. Olipa kyseessä sitten seksi tai arkinen aikataulunne, rikkokaa totutut tapanne ja etsikää yhdessä jotain uutta.

Lue myös: Onko hän elämäsi rakkaus? Ominaisuudet, joista tiedät

Lue myös: Rakkaus ei ole satua - 5 tärkeää parisuhdeneuvoa

Lähde: Pop Sugar

Kilpailut

Uusimmat