Kuva: Fotolia

Mitä miehet ajattelevat siitä, jos nainen ei ole kodinhengetär? "Siitä voi tulla ongelma"

08.07.2017 11:15 - Senja Rapila

Jotkut naiset eivät pidä kotitöiden tekemisestä laisinkaan, vaikka naisten useasti odotetaankin pitävän parisuhteessa kodista huolta.

Onko siitä haittaa, jos olet nainen, mutta et pidä kotitöiden tekemisestä? Pitävätkö miehet sitä itsestäänselvyytenä ja tärkeänä, että juuri nainen on se, joka pitää kodista yleisesti huolta? Jos olet pohtinut näitä asioita, olet tullut selvittämään asiaa oikeaan osoitteeseen.

Women's Health -julkaisu kysyi nimittäin kolmelta mieheltä sitä, mitä mieltä he ovat siitä, mikäli nainen ei ole hääppöisempi kodinhengetär. Tällaisia vastauksia he saivat:

"Jos miehesi on siivoushullu ja sinä olet täysi vastakohta, siitä voi tulla ongelma. Se voi tarkoittaa sitä, ettette sovi hyvin toisillenne. Oletko kuitenkin varma siitä, että hän on Se Oikea? Mieti mitä kotitöitä vihaat vähiten ja valitse ne."

"Suurin osa miehistä jakaa kotityöt ilomielin. Muista; jakaa. Jos hän kokkaa, teetkö sinä tiskit? Jos hän pesee yhdellä viikolla pyykit, pesetkö sinä seuraavalla? Muuten se kuulostaa suhteelta, mihin tarvitaan kodinhoitaja."

"Käytä sitä hyödyksesi. Miehet voivat pitää siitä, ettet ole liian takakireä siivouksen suhteen. Mutta jos aiot kutsua hänet luoksesi, pieni asunnon siistiminen ei ole pahaksi. Sinun ei tarvitse olla kunnon kodinhengetär, mutta et voi olla kunnon laiskuri."

Olemme myös aiemmin uutisoineet siitä, mitkä ovat naisten yleisimmät syyt pettää. Tuossa tutkimuksessa paljastui, että nainen sortuu pettämään useimmiten silloin, jos mies ei osallistu lainkaan kotitöihin.  Tämän lisäksi kotitöiden tekemättömyys myös laski naisten seksuaalista halua. Voit lukea koko aiheeseen liittyvän artikkelin täältä.

Lähde: Women's Health

Lue myös: Miten usein lakanat todella tulisi pestä?

Lue myös: Hän sotkee sitä mukaa kun sinä siivoat - tilanteet, jotka kaikki sottapyttyjen kumppanit tunnistavat

Kilpailut

Uusimmat