Kuva: Fotolia

Viisi piirrettä, joista tunnistat todellisen herrasmiehen

09.07.2017 18:15 - Tiina Svensk

Piirteet eivät niinkään kerro mitään ulkonäöstä, vaan keskittyvät sen sijaan henkilön persoonaan.

Löytyykö elämästäsi todellisia herrasmiehiä? Indy100 -sivusto listasi viisi piirrettä, jotka määrittelevät, onko mies todellinen herrasmies. Lue herrasmiehen viisi tunnuspiirrettä alta. Oletko samaa mieltä, vai vaaditaanko todelliselta herrasmieheltä vielä jotain enemmän?

1. Itsetietoinen: Itsetietoisuus voi kuulostaa todella itsekkäältä ja ylpeyttä kuvaavalta piirteeltä, mutta todelliselta herrasmieheltä itsetietoisuutta vaaditaan. Kypsä mies on tietoinen omista piirteistään, vahvuuksista ja heikkouksistaan. Tietynlainen tietoisuus tuo myös varmuutta ja rentoutta olemukseen.

2. Kyky laskea leikkiä: Huumori ja kyky laskea leikkiä on tärkeä ominaisuus miehelle. Herrasmiehen hänestä tekee taito lukea tilannetta: kertoo tietynlaisesta kypsyydestä tietää, milloin leikkiä voi laskea ja milloin täytyy pitää tilanne vakavana.

3. Nöyryys: Jos henkilö on itsevarma, mutta samalla nöyrä, on hän heti hieman karismaattisempi ja hurmaavampi. Herrasmies tietää, minkä vuoksi nöyryys on tärkeä säilyttää tietyissä tilanteissa.

4. Vastuullisuus:  Herrasmies ottaa vastuun teoistaan ja kantaa taakkansa loppuun asti, eikä välttele vastuitaan. Todellinen herrasmies on valmis myös ottamaan vastuuta oma-aloitteisesti - varsin hurmaavaa, eikö vain?

5. Kyky antaa anteeksi: Herrasmies tietää, milloin antaa anteeksi ja sopia riidat. Jos rinnallasi on mies, joka ei pidä yllä riitoja turhan kauaa, tiedät löytäneesi vierellesi sydämellisen herrasmiehen.

Lue myös: Mies ei haluakaan mennä naimisiin? Huomioi varoitusmerkit nenäsi edessä

Lue myös: Salaisuudet, joita nainen ei kerro edes aviomiehelleen

Lähde: Indy100

Kilpailut

Uusimmat