Kuva: Fotolia

"Tämä ei ole se kroppa, johon rakastuit" - vaimon koskettava tunnustus miehelleen leviää netissä

18.07.2017 17:15 - Iiro Myllymäki

Naisen aviomiehellä oli täydellinen vastaus naisen avautumiselle tämän epävarmuuksista raskaudenjälkeiseen kroppaansa liittyen.

Laura Mazza -nimisen äitibloggaajan päivitys on saanut laajalti huomiota netissä. Nainen jakoi Facebookissa kuvan kera päivityksen omasta raskaudenjälkeisestä kropastaan ja ajatuksistaan siihen liittyen. Jos et näe päivitystä alta, voit katsoa sen tästä linkistä.

Nainen kirjoittaa kertoneensa miehelleen itkien ja väsyneenä, että ”tämä ei ole se kroppa, johon rakastuit”.

”Kroppa, johon hän rakastui, oli treenattu, siinä oli lihaksia, eikä vatsassani tai rinnoissani ollut raskausarpia”, Mazza kirjoittaa.

”Hänen kroppansa pysyi ennallaan, mutta omani muuttui joka tavalla. Se ei ole reilua”, Mazza jatkaa.

Mazzan aviomiehellä oli kuitenkin täydellinen vastaus naisen tyytymättömyyttä huokuvaan tunnustukseen.

”Hän sanoi, että ’olet oikeassa. Tämä ei ole se kroppa, johon rakastuin. Sen sijaan se on kroppa, joka kasvatti lapsemme, joka syötti lapsiamme, joka lohdutti lapsiamme ja joka loi elämää. Rakastun kroppaasi joka päivä. En tiennyt, mitä rakkaus on ennen kuin näin kehosi ja kaiken sen, mihin se pystyy, joten kiitos siitä”, mies oli vastannut.

Tekstinsä lopuksi Mazza kehottaa äitejä olemaan häpeämättä omaa raskaudenjälkeistä kehoaan. Naisen teksti on selvästi herättänyt myönteisiä tuntemuksia monessa, sillä Facebook-päivitystä on jaettu jo yli 60 000 kertaa.

Lue myös: "Kehonrakentajasta kehonrakastajaksi" - Nainen jakoi puhuttelevan bikinikuvaparin itsestään

Lähde: Popsugar

Kilpailut

Uusimmat