Kuva: Fotolia

Miehet kertovat: Kokemamme vastoinkäymiset, joista haluaisimme myös naisten tietävän

26.07.2017 15:15 - Emmi Moilanen

Erityisesti huono itseluottamus ja sukupuolielimet tuntuvat aiheuttavan miehille päänvaivaa.

Eri sukupuolet katsovat maailmaa usein ainakin hieman eri kanteilta. Monesti puhutaankin naisten kohtaamista vaikeuksista, joista miehillä ei ole harmainta aavistustakaan. Sama kuitenkin pätee myös toisinpäin ja on olemassa asioita, joiden kanssa naiset eivät ehkä uskoisi miesten kamppailevan.

Thought Catalog -sivusto kokosi yhteen miesten kokemuksia omista epävarmuuksistaan ja arjen pienistä vastoinkäymisistä, joista he toivoisivat myös naisten olevan tietoisia.

Epävarmuus ja yksinäisyys

“Myös me pelkäämme ja olemme tunne-elämältämme epävarmoja, aivan kuten useat naisetkin. Meidän vain kuuluisi piilottaa se. Henry David Thoreau sanoi sen hyvin: Suuri osa miehistä elää vaietun epätoivon kanssa ja menee hautaan saakka tämän tiedon kanssa.”

“Se, kuinka suuri osa meistä on kuukausia tai vuosia ilman ainoatakaan mahdollisuutta parisuhteeseen tai fyysiseen kanssakäymiseen.”

“Saamiemme kehujen ja kohteliaisuuksien vähyys ja se, mitä tämä kaikki tekee tunteillemme, itsetunnolle ja itseluottamuksellemme. Olen saanut yhden käden sormilla laskettavan määrän kehuja viimeisen puolen vuoden aikana.”

“Jatkuva huoli siitä, että näytämme tahtomattamme karmivilta.”

Kivesten raapiminen ja peniksen asento

“Kuinka mukavaa kivesten rapsuttaminen voikaan olla.”

”Kun penis menee huonoon asentoon etkä voi korjata asiaa, sillä olet muiden seurassa.”

“Kuinka ärsyttävät kivekset voivat välillä olla.”

”Se kivesten raapimisen määrä mikä tapahtuu silloin, kun olemme yksin. Housut ovat oikean ja vasemman käteni toinen koti.”

Naisten huono itsetunto

“Naisten huonon itseluottamuksen uhrina oleminen. Naiset, ette ole täysin tyytyväisiä itseenne ja me ymmärrämme sen. Asiat voivat joskus olla todella huonosti ja koemme empatiaa kohtaanne. Mutta on piinallista, jos kaadatte kaiken kokonaan niskaamme. Miesten pitäisi olla hyvin jämptejä tässä asiassa, mutta olemme väsyneitä siihen."

Runsas masturbointi

“Olemme masturboineet niin paljon enemmän kuin ajattelette. Olemme tyydyttäneet itseämme asioille, joita ette osaa edes kuvitella. Halujemme ymmärtäminen on kuin yrittäisi ymmärtää universumin laajuutta tai sitä, kuinka nopea valonnopeus todella on.”

Lue myös: Miehet kertovat: Asiat, joihin emme kiinnitä treffeillä tippaakaan huomiota

Lue myös: Miehet kertovat: Asiat, jotka saavat syttymään suudelman aikana

Lue myös: Miehet kertovat: Millaisia seksikkäitä kuvia haluamme naisilta saada?

Lähde: Thought Catalog

Kilpailut

Uusimmat