Kuva: Fotolia

Kaipaatko yhä entiseen? Selkeät merkit siitä, että et ole päässyt yli eksästäsi

15.08.2017 13:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Erosta selviäminen ei käy hetkessä.

Ero ottaa aina koville, oli se sitten yhdessä sovittu tai ei. Siksi esimerkiksi uuteen suhteeseen ei kannata rynnätä saman tien, vaan itselleen kannattaa antaa aikaa toipua.

Mutta mistä sitten tietää, että on vielä aivan liikaa kiinni menneessä? Elite Daily julkaisi sivuillaan listan merkeistä, jotka kertovat siitä, että entinen elämä ja rakkaus eivät ole vielä täysin unohtuneet.

Miten on, kuulostaako tutulta?

1. Katselet usein hänen sosiaalisen median tilejään, kuten Instagramia. Oletkin sen vuoksi hyvin perillä siitä, mitä hänen elämässään milloinkin tapahtuu. On oikeasti ihan ok lopettaa eksänsä seuraaminen eron jälkeen, sillä se saattaa helpottaa hurjasti erosta toipumista.

2. Tarkkailet jatkuvasti eksäsi uuden heilan kuvia sosiaalisesta mediasta, ja tunnet mustasukkaisuutta. Selkeä merkki siitä, että olet päässyt yli, on se, että voit katsoa entisen rakkaasi uutta puolisoa ja tuntea oikeaa onnea heidän puolestaan.

3. Ajattelet häntä säännöllisesti, lähes tulkoon päivittäin. Kannattaakin miettiä tarkkaan, koska on viimeksi ajatellut entistä rakastaan. Siinä on nimittäin kysymys, joka kertoo kaiken oleellisen.

4. Et ole koittanutkaan treffailla tai aloittaa uutta suhdetta. Se kielii helposti siitä, että elättelet edelleen toivoa yhteen paluusta.

5. Olet jatkuvasti yhteydessä hänen kanssaan. Laittelette viestejä ja soittelette, sillä et vain osaa jatkaa elämääsi ilman häntä.

Lue myös: Tuntuuko erosta selviytyminen vaikealta? 4 helppoa keinoa, jotka helpottavat oloa sydänsurun keskellä

Lue myös: Oletko valmis sitoutumaan uuteen parisuhteeseen? Testaa helposti

Lähde: Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat