Kuva: Fotolia

Älä anna liekin sammua pitkässä suhteessa - 6 tapaa, joita ei tulisi unohtaa

22.09.2017 20:15 - Senja Rapila

Vaikka astelisittekin jo avioliiton auvoiseen satamaan, ei se tarkoita sitä, että seikkailu on ohi. Sehän on vasta alkanut.

Älä siis unohda huoltaa suhdetta useiden vuosienkin jälkeen. Elite Daily muistuttaa kuudesta asiasta, joiden tulisi pysyä elämässänne niin pitkään kun olette yhdessä.

1. Erikoistilanteita varten pukeutuminen

Joka päivä ei tarvitse laittautua, mutta viimeistään silloin kun teillä on yhteinen treffi-ilta. Samalla muistutatte toisianne siitä, olette todella karkkia toistenne silmille, vaikka arkisin kotona pyjamassa ei siltä tuntuisikaan.

2. Toisen kehuminen

Muistatko vielä ensitreffinne, kun kumppanisi kehui vaatteitasi, hiuksiasi tai hymyäsi? Kehut eivät koskaan menetä tehoaan, joten viljele kehuja mieluummin liikaa kuin liian vähän.

3. Läheisyyden hakeminen ja hellittely

Pusutelkaa, pitäkää toisianne kädestä kiinni kun olette matkalla ravintolaan ja halailkaa. Pienet, fyysiset kontaktit deiteillä tekevät treffeistänne vielä ihanammat.

4. Yllätykset

Varsinkin pitkässä suhteessa toisen yllättäminen on tärkeää. Vie siis rakkaasi spontaanille reissulle, mistä kerrot vasta lähtöpäivänä (muista kuitenkin kertoa hänelle, että kyseinen viikonloppu on varattu yhteiselle tekemisellenne, ettei hän sovi siihen muuta menoa). Suklaa, elokuvailta, uudet alusvaatteet - kaikilla pienilläkin yllätyksillä on suuri merkitys parisuhteessa.

5. Flirttailu

Flirttailun ei tulisi koskaan kuolla. Flirttailu on avioliitossa ja pitkässä suhteessa vielä parempaa, koska silloin tietää heti, että millaisella lauseella toisen saa hymyilemään.

6. Hauskanpito

Älä unohda seikkailunhimoasi silloin kun asetut pitkään suhteeseen ja avioon. Deittailu voi vielä silloinkin olla hauskaa ja kiinnostavaa. Käykää usein treffeillä muistuttaaksenne toisianne siitä, että tarkoitatte toisillenne paljon, ja vaikka suhteenne etenisi, ette ole unohtaneet niitä pieniä asioita, jotka aloittivat sen.

Lähde: Elite Daily

Lue myös: Miehet kertovat: Yksinkertaiset hetket parisuhteessa, joissa tunnen onnellisuutta

Lue myös: Teetkö parisuhteessa uhrauksia vai kompromisseja? Tunnista suhdetta vahingoittava tapa

Lue myös: 6 tärkeintä asiantuntijoiden seksisääntöä, jotka takaavat taivaalliset petipuuhat

Kilpailut

Uusimmat