Kuva: Fotolia

5 flirttikysymystä, jotka esittää ihastuksellesi tekstiviestillä - ota käyttöön jo tänään

25.09.2017 14:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Voit kysyä ihastukseltasi esimerkiksi, mitä hän ajatteli ensimmäisellä kerralla, kun hän tapasi sinut.

Kun ihastuksen kanssa on päässyt yli kasuaalin juttelemisen vaiheesta, alkaa tehdä mieli siirtyä flirttailevampaan viestittelyyn. Tekstiviestitse flirttailemisessa on tärkeää olla tarpeeksi kiusoitteleva, mutta pitää liian suorat seksuaaliset vihjailut kurissa. Elite Daily on listannut viisi kysymystä, joilla viestittelyyn saa helposti flirttailevaa sävyä.

1. Kuka on julkkisihastuksesi ja miksi?

Tähän kysymykseen tullut vastaus kertoo paljon ihastuksesi mieltymyksistä. Älä kuitenkaan huolestu, jos ihastuksesi julkkisihastus poikkeaa ulkonäöltään tai persoonaltaan sinusta. Kannattaa miettiä, onko sinussa joitain samoja piirteitä kuin tuossa julkkiksessa ja alkaa ehkä korostaa niitä piirteitä.

2. Mitä ajattelit tehdä tänään illalla?

Jos et ole vielä päässyt varsinaisille treffeille ihastuksen kohteesi kanssa, kannattaa tehdä aloite tällä kysymyksellä. Jos mahdollista, kysy tämä kysymys kun tiedät, että ihastuksesi ei ole hirveän kiireinen. Jos hän sanoo olevansa vapaa, voit ehdottaa vaikka kahville, leffaan tai kävelylle menemistä – ja siirtää flirttailun viesteistä kasvokkaiseen vuorovaikutukseen.

3. Mikä on lempiasiasi itsessäsi?

Tämä kysymys ei ehkä kuulosta heti järin flirttailevalta, mutta kysymykseen saatua vastausta voi käyttää hyväkseen tulevaisuuden flirttailuissa. Jos hän vaikkapa pitää itsessään eniten kitaransoittotaidoistaan, voit pyytää häntä heittämään sinulle joskus yksityiskeikan. Tämän kysymyksen myötä varmasti opit jotain uutta ihastuksestasi.

4. Mitä ajattelit, kun tapasimme ensimmäisen kerran?

Jos et vielä oikein tiedä, mitä ihastuksesi sinusta ajattelee, tähän kysymykseen tullut vastaus antaa siitä paljon lisää osviittaa. Jos hän on kiinnostunut sinusta, hän luultavasti vastaa sinua kehuen tai myöntäen vaikkapa oman hermostuneisuutensa ensitapaamisella. Jos hän taas ajattelee sinua vain kaverina, hän luultavasti keskittyy vastauksessaan johonkin hyvin arkiseen asiaan.

5. Mikä on hulluin paikka, jossa olet puuhastellut?

Tällä seksuaalisella kysymyksellä voi lisätä panoksia viestittelyn kiihkeydessä. Jos hän vastaa, että hän ei ole touhuillut missään kovin erikoisessa paikassa, voit ehkä vastata, että asiaan on helppo tehdä muutos.

Lue myös: Flirttaile tehokkaasti, mutta ei liian päällekäyvästi - katso helpot vinkit ihastuksen valloittamiseen

Lähde: Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat