Kuva: Fotolia

"Sukellusveneily" on uusin kammottava deittailutrendi

26.09.2017 15:45 - Iiro Myllymäki

Sukellusveneilijä katoaa elämästäsi sanaakaan sanomatta täysin tavoittamattomiin. Ilmiö kuitenkin eroaa "ghostaamisesta".

Kaikki deittailun parissa puurtaneet ovat varmasti kuulleet ”ghostaamisesta”. Ghostaaja on deittikumppani, joka yhtäkkiä vain katoaa elämästäsi jälkiä jättämättä ja viesteihin vastaamatta. Joskus tämä johtaa zombie-ilmiöön, eli siihen, että ghostaaja herääkin ikään kuin kuolleista ja muistuttaa sinua olemassaolostaan.

Nyt näiden ikävien deittailutrendien ohelle on tullut myös uusi tulokas – sukellusveneily. Sukellusveneilijä katoaa deittailun aallokosta syvälle pinnan alle tavoittamattomiin, kuten ghostaaja konsanaan. Jossain vaiheessa kenties vasta kuukausia myöhemmin hän palaa ”sukellukseltaan” ja laittaa viestiä. Toisin kuin zombeilijat, sukellusveneilijät eivät edes pahoittele katoamistaan. He vain ilmoittavat itsestään uudestaan kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan.

Näin ollen sukellusveneily on vieläkin inhottavampi deittailuilmiö kuin zombeilu. Ei ole yksiselitteistä vastausta, mitä sukellusveneilijän kanssa sitten pitäisi tehdä. Jos päätät vastata hänelle ja antaa hänelle uuden mahdollisuuden, on vain toivottava, että hän ei uudelleen katoa pinnan alle tavoittamattomiin.

Lue myös: Hätkähdyttävän monet käyttävät deittisovelluksia vielä parisuhteessa - uusi tutkimus paljastaa

Lue myös: Oletko korviasi myöten ihastunut? Asiat, jotka jokaisen tulisi varmistaa ennen suhteeseen ryhtymistä

Lähde: Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat