Kuva: Fotolia

Asiat, jotka onnellinen pariskunta tekee heti aamulla - pätevätkö suhteeseesi?

26.09.2017 16:45 - Iiro Myllymäki

Aamu alkaa mukavammin, jos syö aamiaisen yhdessä rakkaansa kanssa.

Aamuheräämiset voivat olla varsinaista piinaa. Uuteen päivään herääminen voi olla huomattavasti siedettävämpää, jos sen saa tehdä yhdessä rakkaan ihmisen kanssa. Elite Daily -sivusto on listannut neljä asiaa, joita onnelliset pariskunnat pyrkivät tekemään joka aamu.

1. He pyrkivät heräämään yhdessä

Parisuhteessa on ensiarvoisen tärkeää saada vietettyä tarpeeksi yhteistä aikaa. Tätä yhteistä aikaa voi pyrkiä ujuttamaan aamuihin heräämällä samaan aikaan, jos vain mahdollista. Uuteen päivään on mukavampi valmistautua yhdessä.

2. He toivottavat toisilleen hyvää huomenta

Aamusta tulee heti paljon mukavampi, jos saa hyvän huomenen toivotukset rakkaaltaan. Plussaa tulee siitä, jos tämän voi tehdä vieläpä läheisissä tunnelmissa lusikka-asennossa.

3. He syövät aamiaisen yhdessä

Monesti sanotaan, että aamiainen on päivän tärkein ateria. Se on myös hyvä hetki jutustella kumppanisi kanssa vaikkapa päivän suunnitelmista.

4. He eivät lähde kotoa ilman suukkoa

Suuteleminen lisää välittömästi hyvänolontunteita, joten aamurutiineihinkin kannattaa ujuttaa pussailua. Päivän haasteisiin on mukavampi tarttua, kun ennen kodista poistumista jakaa vielä hellän suudelman.

Lue myös: Onko hän korviaan myöten rakastunut sinuun? Merkit, jotka paljastavat suuret tunteet

Lähde: Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat