Kuva: Fotolia

Miehet paljastavat rehellisesti epätoivoisimmat iskuyrityksensä: "Olin kasvissyöjä 18 kuukautta"

29.09.2017 16:45 - Senja Rapila

Näillä hieman vaivaannuttavillakin kertomuksilla ei ole onnellisia loppuja.

Aina treffipyynnöt eivät mene niin kuin kuvittelisi, ja varsinkin yläasteikäisenä monet meistä ovat kokeneet toinen toistaan nolompia hetkiä ihastuksiensa parissa. Redditin mieskäyttäjät ovat nyt paljastaneet noloimmat iskuyrityksensä nuoruudestaan, mitkä karmivat heitä vielä tänäkin päivänä.

Voit lukea miesten kertomukset alapuolelta.

"Todennäköisesti kammottavin asia oli se, kun tein useita yhden sivun nettisivuja tytölle, josta pidin. Nettisivut olivat usein todella huonosti suunniteltuja, samanlaisia mitä löysit 90-luvulla, missä oli käytetty vain valmispohjia."

"Kirjoitin perusteellisen esseen siitä, miksi hänen tulisi mennä ulos kanssani. Se oli kaksi sivua pitkä ja siinä oli lähdeluettelo."

"Ostin hänelle outoja lahjoja ja muuta tavaraa kuukausia sen jälkeen, kun hän oli jo torjunut minut. Toivoin, että voisin voittaa hänet vielä puolelleni. Se ei ollut parhaimpia hetkiäni."

"Kirjoitin laulun. Se oli pelkästään instrumentaalinen, mutta silti..."

"Tein kokoelma cd:n."

"Lähetin tytölle yläasteella kukkia viestillä: 'Sinä olet se oikea', koska hän oli kertonut minulle, että hän rakasti elokuvaa The Doors. Se oli se asia, mitä Jim kertoi Pamelalle kun he tapasivat. En saanut vastausta ja seuraavalla kerralla kun tapasin hänet, kuulin hänen sanovan: 'Hyvä luoja, tuo on se kukkapoika'. Hän miltei juoksi pois paikalta."

"Luin Twilight-kirjaa, koska tiesin että se oli hänen lempikirjasarjansa silloin. Puolustuksekseni pääsin vain sivulle kahdeksan. Meistä tuli ystäviä, mutta tunteeni olivat yksipuolisia. Harmi, mutta vihdoin kun pyysin häntä ulos, se oli helpottavaa."

"Kerroin tytölle että pidän hänestä noloimmalla ja hermostuttavimmalla tavalla ja juoksin välittömästi pois tilanteesta yläasteella. Hänen ystävänsä nauroivat minulle pitkän aikaa. Nykyään kun muistelen tilannetta, se oli todella karmivaa, mutta eipä minua kiinnosta. Nauran joka kerta kun ajattelen sitä."

"Kirjoitin ennen runoja ihastuksilleni ja jätin niitä heidän pulpetteihinsa ennen tiettyjä koulutunteja yläasteella."

"Eräs tyttö kertoi jatkuvasti selityksiä siitä, miksi hän ei voinut hengailla kanssani. En vain tajunnut vihjettä. Kirjoitin hänelle runon ja lähetin sen hänelle mesessä. Sanoin sen jälkeen, että lukeakseen seuraavan osan runosta, hänen tulisi tavata minut henkilökohtaisesti. Se oli h*lvetin surullista, mutta puolustuksekseni olin 17-vuotias."

"Olin kasvissyöjä 18 kuukautta, koska tyttö josta pidin, ajoi intohimoisesti eläinten kivun lopettamisasiaa. Tietysti en välittänyt pätkääkään eläinten kärsimisestä ja rakastin lihaa, mutta halusin tehdä häneen vaikutuksen. Se ei ollut niin paha juttu. Tähän päivään aina kun mietin, että minulla ei ole tarpeeksi tahdonvoimaa tehdä jotain, muistutan itseäni olleeni kasvissyöjä yli vuoden, vaikka en päässytkään pukille."

Lähde: Elite Daily

Lue myös: Miehet paljastavat parhaat naisten käyttämät iskutekniikat - "Stondikseni kasvoi kolminkertaiseksi"

Lue myös: Onko hän sinulle Se Oikea? Kysy itseltäsi seuraavat kysymykset

Lue myös: Miehet paljastavat, mitkä piirteet naisessa saavat kiinnostuksen lopahtamaan

Kilpailut

Uusimmat