Kuva: Fotolia

3 kaunista lausetta, jotka sinun kannattaa sanoa rakkaallesi jo tänään

06.10.2017 20:45 - Iiro Myllymäki

Omaa rakkautta voi osoittaa muillakin lauseilla kuin "minä rakastan sinua".

Rakkautta voi osoittaa kumppanilleen monilla tavoilla. Usein pienet, arkiset teot voivat olla kaikkein tehokkaimpia kiintymyksen osoittajia, mutta myös sanallisella hellittelyllä on suuri merkitys. ”Rakastan sinua” on lause, jonka toivoisi kuuluvan jokaiseen parisuhteeseen. Elite Daily -sivusto on listannut kolme muuta lausetta, joilla rakkautta omaa kumppania kohtaan voi osoittaa.

”Arvostan sinua”

Yksi osa rakkautta on se, että arvostaa toista. Tätä arvostusta ei tule unohtaa osoittaa. Elämän kiireissä oman kumppanin kehuminen saattaa jäädä muiden asioiden jalkoihin, mutta näin ei tarvitse olla. Ota pieni aika jo tänään kertoaksesi kumppanillesi, miten paljon arvostat hänen tekemisiään ja teidän yhdessäoloanne.

”Teet elämästäni paremman”

Omaa onneaan ei tule ulkoistaa kenenkään muun vastuulle. Kuitenkin samalla on tunnustettava, että läheiset ihmiset elämässämme tuovat meille paljon onnellisuutta ja parantavat elämämme laatua. Tämäkin on asia, jota harvemmin tajuaa sanoa ääneen. Vilpitön keskinäinen kehuminen piristää suhdetta kuin suhdetta, joten tämäkin lause kannattaa ottaa hyötykäyttöön.

”Hyväksyn sinut sellaisena kuin olet”

Kukaan meistä ei ole täydellinen, ja on huojentavaa kuulla, että joku hyväksyy meidät juuri sellaisena kuin olemme kaikista vioistamme huolimatta. Tästä hyväksynnästä on hyvä antaa muistutus rakkaalleen aina silloin tällöin. Tämänkään lauseen sanominen ei vie kauan aikaa, mutta saattaa parhaassa tapauksessa pelastaa toisen osapuolen päivän.

Lue myös: Selkeät merkit siitä, että olet rakastumassa - tunnistatko itsestäsi?

Lähde: Elite Daily

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat