Kuva: Fotolia

Onko rakkaus kuollut? Merkit siitä, että et enää rakasta kumppaniasi

18.10.2017 14:45 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Rakkauden kuollessa käytös muuttuu yllättävänkin paljon.

Kun rakkaus hiipuu, muuttuu myös käytös radikaalisti. Toista ei enää huomioi samalla tavalla ja kaikki hänen käytöksessään lähinnä ärsyttää.

Mutta mistä itse voi tietää, jos ei enää rakastakaan toista? Muutaman pomminvarman merkin tunteiden viilenemisestä löydät alta.

1. Tunnet olosi suhteessa yksinäiseksi. Kun toista rakastaa, on oma kumppani se, jolle tärkeä uutiset haluaa kertoa ensimmäisenä. Kun tunteita ei ole, ei ole myöskään tätä tarvetta. Tällöin avoimuuden sijaan haluaa vältellä.

2. Et tunne enää seksuaalista vetovoimaa kumppaniasi kohtaan, ja seksin määrä suhteessa onkin vähentynyt hurjasti. Se kertoo tunteiden viilenemisestä paljon.

3. Jos ette enää kommunikoi, on suhde jo jollain tavalla kuollut. Hyvässä suhteessa asioista, ja ongelmista puhutaan. Jos sen sijaan ei näe suhteella tulevaisuutta, ei myöskään halua avata sisintään.

4. Jos sinulle ei ole väliä sillä, onko kumppanisi jonkun toisen kanssa, ovat tunteet kuolleet. Pieni mustasukkaisuus kertoo tunteista ja jos välinpitämättömyys on aina asia, joka nousee esiin, ei suhde voi hyvin.

5. Yhteisen tulevaisuuden ajatteleminen ei tunnu oikealta. Oikeastaan et ajattele sitä lainkaan, vaan näet helposti itsesi jonkun toisen kanssa.

6. Jos kunnioitus on kadonnut, ei suhde voi hyvin. Jos siis et kunnioita kumppanisi lainkaan, et myöskään rakasta.

7. Jos kumppanissa kaikki asiat lähinnä ärsyttävät, ovat tunteet todellakin hiipuneet. Jos rakkautta on, ymmärtää ja hyväksyy rakkaansa pienet outoudetkin.

8. Mietit paljon sitä, että jättäisit suhteen. Leikittelet asialla usein ja olet jo pohtinut tarkkaan miten asian joskus toteutat.

Lue myös: Rankka ero takana? 5 asiaa, jotka vaikeinkin sydänsuru opettaa

Lähde: Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat