Kuva: Senja Rapila

Olli, 34: "Tatuointi on muistutus minulle siitä, että olen joskus pystynyt rakastamaan täysiä"

29.10.2017 15:15 - Katariina Auvinen

Rakkaudesta-sarjassa erilaiset ihmiset puhuvat avoimesti ja rohkeasti sellaisistakin asioista, joita ei ole välttämättä tapana sanoa ääneen. Nyt äänessä on Olli.

"Olen eronnut. Aika näyttää hiljalleen, miten toivun avioerosta. Ero vei minut todella syvälle ja toi mukanaan äärettömän huonoja fiiliksiä. Niin se vain on, että ajan kanssa selviää. Kuulostaa kliseiseltä, mutta se on totta. Vieläkin minulla on välillä huonoja päiviä. Toisaalta pitää olla niitä huonoja fiiliksiä, että osaa iloita niistä toisistakin." 

"En kadu mitään entisissä suhteissani. Minulla on entisen vaimoni nimi, Noora, tatuoituna vasemman rintani päälle. En kuitenkaan kadu sitä. Tatuointi on muistutus minulle siitä, että olen joskus pystynyt rakastamaan täysiä ja niin naiivisti. Se on myös muistutus siitä, että voin tuntea niin ehkä toistekin. Jos ikinä tulee sellainen fiilis, että joku tulee olemaan mun elämässä yhtä tärkeä tai tärkeämpi, niin varmaan laseroisin tatuoinnin tai ehkä peittäisin sen. En kuitenkaan sen takia, että kumppanini haluaisi niin tehtävän. Jos jollain on ongelma menneisyyteni kanssa, se olisi todella outoa. Kaikki ovat joidenkin entisiä, joten on vain romanttista, että on pystynyt rakastamaan niin paljon. "

"Ihastun helposti. Ensimmäiseksi kiinnitän huomiota ulkonäköön, mutta minulla ei ole mitään ihanteellista naismakua. Itsevarmuus on viehättävää ja sen lisäksi tietty vaarallisuus kiehtoo minua. Se tarkoittaa, että ei saa olla liian kiltti vaan silmässä pitää olla myös pilkettä. Tätä ei kuitenkaan pidä sekoittaa vaikeasti tavoiteltavuuteen. Tykkän avoimuudesta ja siitä, että toinen on todellakin kiinnostanut minusta. En jaksa pelailla. " 

"En voi yksiselitteisesti sanoa, mikä minut saisi eroamaan. Siihen liittyisi se, millä tavalla toinen ihminen kohtelee minua. Jos toista ei jaksa kiinnostaa minun tunteeni ja hän kohtelee minua kuin ilmaa, ei sellaisessa ole hyvä olla. "

"Olen pettänyt itse kumppaniani nuorempana. Pettäminen tapahtui silloin, kun aloittelimme bändihommia. Luulen, että moni muusikko voi samaistua tilanteeseen. En ollut kovinkaan suosittu teininä urheilunuorukaisten seassa. Kun bändin kanssa sai vähän enemmän kiinnostusta, sitä huumaantui saamastaan suosiosta ja tuli tehtyä typeriä hommia. Niistä tosin olen viisastunut." 

"Myös minua on petetty. Sekin on per*****ä ja siitä viisastuu. Pettämisen voi varmasti antaa anteeksi. En kanna näille ihmisille kaunaa, jotka minua ovat pettäneet, mutta en myöskään seurustele heidän kanssaan. Tiedän kyllä monia ihmisiä, jotka ovat jatkaneet parisuhdetta pettämisen jälkeen menestyksekkäästi. Se riippuu siitä, mitä parisuhteelta haluaa ja onko halua myös jatkaa." 

"Rakkaus merkitsee minulle paljon. Esimerkiksi sisarusrakkaus, en voisi kuvitella minulle ketään tärkeämpää ihmistä kuin sisareni. Sisareni asuu vielä nykyisin samassa kaupungissa, josta olen erittäin iloinen. Olen kyllä myös vankkumaton romantikko. Ilman rakkautta ja romantiikkaa minulla ei olisi biisejä, joita kirjoittaa. "

Kaikki aikaisemmat Rakkaudesta-haastattelut löydät täältä.

Lue myös: Satu, 36: "Parisuhteessa on hyvä muistaa, että kaikki perustuu vapaaehtoisuuteen"

Lue myös: Anna, 37: "Parisuhde ei välttämättä tyssää pettämiseen"

Lue myös: Saara, 29: "Tietyt ihmiset on tuotu elämäämme tietyksi ajaksi"

Suosittelemme

Uusimmat