Kuva: Fotolia

Onko sinulla seksisuhde ystäväsi kanssa? Pidä kiihko yllä 5 flirttailevalla viestillä

31.10.2017 16:15 - Senja Rapila

Seksisuhteen kiihkoa tulee ylläpitää, mikäli haluaa sen kestävän mahdollisimman pitkään.

Jos sinulla on seksisuhde ystäväsi tai tuttavasi kanssa, on suhdetta hyvä pitää yllä pienillä viesteillä pitkin viikkoa. Helpoin tapa lähestyä seksikumppania on eroottissävytteiset viestit, joista hohkaa halu.

Mikäli haluat pitää välinne mahdollisimman kuumina, mahdollisimman pitkään, kannattaa kokeilla seuraavia Elite Daily -julkaisun vinkkaamia viestejä:

1. "Kun heräsin, ajattelin sinua."

Tai jos olet rohkea, voit sanoa suoraan tulleesi ajatellessasi häntä. Miksipäs ei? Ihmiset haluavat tietää, että heitä ajatellaan. Se tekee heidän olonsa ainutlaatuisiksi.

2. "Mitä tekisit minulle, jos olisin siellä tällä hetkellä?"

Tämä viesti on selkeä aloitus kivalle ja piristävälle sekstaukselle. Jos sinulla on seksisuhde ystäväsi tai tuttusi kanssa, on suhdetta hyvä ylläpitää seksiviesteillä, jos haluat jatkaa sitä vielä pitkään.

(kuva: Fotolia)

3. "Olit viimeyönä unissani."

Jos joku kertoo sinun olleen hänen unissaan viimeyönä, se kertoo siitä, että hän näki sinusta seksikkäitä unia. Kun laitat seksikumppanillesi viestiä, jossa kerrot nähneesi hänestä unta, voi keskustelu muuttua nopeasti hyvin eroottissävytteiseksi.

4. "Saat minut kiimaiseksi."

Joskus suoraan puhuminen on kaikista paras vaihtoehto. Ehkä tämä saa teidät molemmat suunnittelemaan seuraavan tapaamisen mahdollisimman pian.

5. "Sänkyni tuntuu nyt niin tyhjältä."

Ja mikäli lisäät siihen vielä: "Se tuntuisi paljon paremmalta silloin, jos sinä olisit siinä". Kuulostaa ehkä kornilta, mutta ystäväsi pöksyt pyörivät todennäköisesti jaloissa sen jälkeen, kun hän saa tällaisen viestin sinulta.

Lähde: Elite Daily

Lue myös: Millaisia lauseita naiset tahtovat seksin aikana kuulla? Kysely selvitti

Lue myös: Yli 100 naisen kanssa maannut mies jakaa seksivinkkinsä: "Anna naiselle aina orgasmi"

Lue myös: Orgasmi auttaa pudottamaan painoa - ja neljä muuta hyvää syytä harrastaa seksiä

Kilpailut

Uusimmat