Kuva: Fotolia

Koko loppuelämän kestävän suhteen tunnistaa useista merkeistä - toteutuuko sinun suhteessasi?

07.11.2017 21:15 - Senja Rapila / senja.rapila@bauermedia.fi

Jos pariskunnalla on tietynlainen yhteys monilla eri tavoilla, voi se merkata koko loppuelämän kestävää suhdetta.

Women's Health -sivustolla kerrotaan, että oikeasti rakastuneilla pariskunnilla on tietynlainen yhteys monella erilaisella osa-alueella; henkisellä, fyysisellä, emotionaalisella, spirituaalisella ja sosiaalisella.

Jos koet samaistuvasi kaikkiin alla lueteltuihin merkkeihin, olet onnekas. Olet löytänyt itsellesi suhteen, jossa on todellista ja aitoa rakkautta, ja joka todennäköisesti kestää koko loppuelämän.

1. Emotionaalinen yhteys

Terve emotionaalinen yhteys tarkoittaa sitä, että voitte jakaa tunteenne toistenne kanssa. Varsinkin ne kaikista haavoittuvaisimmat, kuten surullisuuden, pelon, häpeän ja yksinäisyyden. Jos ette ole toistenne kanssa haavoittuvaisia, parisuhteenne tarvitsee vielä aikaa kasvamiseen.

Ensimmäisten kuukausien aikana parisuhde saattaa tuntua ekstaattiselta, kun teillä on todella vahvoja tunteita toisianne kohtaan. Tämä tunnetila on kuitenkin terästetty mielihyvähormoneilla aivoissasi, joita erittyy silloin, kun olet rakastumassa. Vahvan ja vakaan emotionaalisen yhteyden muodostaminen vaatii aikaa ja vaivaa.

2. Sosiaaliset yhteydet

Jos jaatte yhteiset kiinnostuksenkohteet, mieliharrastukset ja samanlaisen elämäntyylin, auttaa se muodostamaan terveen sosiaalisen yhteyden kumppaniin. Vietättekö aikaa yhdessä näiden aktiviteettien parissa, jotka yhdistävät teitä? Vietätkö aikaa kumppanisi perheen ja ystävien kanssa?

Kaikista tärkeintä on, että voit olla hyvä ystävä kumppanisi kanssa.

3. Ajattelette ja prosessoitte asiat samalla tavalla

Jos ette jakaisi samanlaista ajatusmaailmaa ja ajattelutapaa, voisitte kyllästyä nopeasti toisienne ajatuksiin. Samanvertaisen  ja älykkään kumppanin löytäminen auttaa teitä löytämään yhteyden monella tasolla.

4. Välillänne on todellista kemiaa

Fyysinen kemia on todella tärkeää, ja joskus se saattaakin olla ainoa yhdistävä tekijä, mitä sinulla on jonkun kanssa. Jos suhteestanne puuttuu kemiaa muilta tasoilta, saatat pohtia sitä, onko parisuhde tarpeeksi hyvä ja turvallinen sinulle.

5. Teidät on kuin luotu toisillenne

Jos tunnet löytäneesi oman sielunkumppanisi, joka on juuri kuin tehty sinua varten, olet löytänyt itsellesi aarteen. Pelkästään se tunne, että kumppanisi on luotu sinulle, on tärkeä osa suhdetta.

Jos haluat pidemmän suhteen, on välisellänne yhteydellä todellinen merkitys. Mitä enemmän erilaisia yhteyksiä teillä on, sitä varmemmin suhteenne kestää koko loppuelämän.

Lähde: Women's Health

Lue myös: Pienet asiat, jotka ihmisten mielestä kertovat todellisesta rakkaudesta - oletko samaa mieltä?

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat