Kuva: Fotolia

Liika varovaisuus voi olla pahasta: Huonot deittailutavat, joista kannattaa luopua ensi vuonna

29.12.2017 09:15 - Susanna Karttunen

Moni syyllistyy itsestäänselviltäkin kuulostaviin mokiin tunteiden viedessä.

Haluatko löytää viimein sen oikean? Women’s Health kokosi vinkit, joiden avulla vältät suurimmat mokat kumppania etsiessä.

Teoriassa täydellinen ei ole välttämättä oikeasti täydellinen

Onko sinulla joko mielessäsi tai paperilla lista ominaisuuksista, jotka haluaisit tulevan kumppanisi täyttävän? Yritä ensi vuonna unohtaa tämä lista ja ja keskittyä tutustumaan treffiseuraasi puhtaalta pöydältä. Unelmakumppanisi saattaakin olla erilainen, kuin olet luullut.

Älä yritä luoda suhdetta henkilön kanssa, joka ei ole valmis mihinkään vakavaan

Ei kannata tuhlata aikaa yhteisestä tulevaisuudesta haaveiluun ihmisen kanssa, joka on naimisissa, asuu liian kaukana tai ei vain ole kiinnostunut vakavasta parisuhteesta.

Älä etene liian nopeasti

Potentiaalisesti hyväkin parisuhde saattaa mennä pilalle, jos pari heittäytyy liian vakavaksi liian nopeasti. Ei siis ehkä kannata muuttaa yhteen vain kuukauden seurustelun jälkeen tai varata matkaa puolen vuoden päähän ihmisen kanssa, jonka tapasi vasta viime viikonloppuna.

Liika haaveilu tulevasta

Emme voi tietää, mitä tulevaisuus tuo tullessaan, joten kannattaa mieluummin keskittyä tähän hetkeen. Jos menette joskus naimisiin, hienoa, mutta nauti nyt suhteenne alkuajoista.

Välinpitämättömyys ison ongelman suhteen

Onko tapailemallasi henkilöllä lapsia, mutta itse et voisi kuvitellakaan itseäsi äitinä tai isänä? Isoja eroavaisuuksia tärkeissä arvoissa ei kannata sivuuttaa, sillä niistä muodostuu luultavasti ongelma tulevaisuudessa.

Liika varovaisuus

Deittailu ei ole helppoa, ja monella on kokemuksia idioottimaisista treffikumppaneista. Huonojen kokemusten ei kuitenkaan tulisi muuttaa käyttäytymistäsi niin, ettet anna mahdollisuutta ihmisille, joiden pelkäät olevan samanlaisia kuin aikaisempi deittisi.

Oletuksien tekeminen

Usein ensitreffeillä ei vielä tiedä toisesta henkilöstä paljoakaan ja kuvaa toisesta yrittää rakentaa oletuksien avulla. Stereotypioiden ajattelun sijasta kannattaa kuitenkin kysellä mahdollisimman paljon treffiseuralta, jotta ei tee vääriä oletuksia.

Lue myös: Hulluimmat tavat karata huonoilta treffeiltä koottiin yhteen

Lue myös: Miehet paljastivat: Asiat, jotka saavat mielenkiinnon sammumaan välittömästi

Lähde: Women's Health

Kilpailut

Uusimmat