Kuva: Fotolia

Millaista on seksiaddiktin elämä? Naiset kertovat

28.12.2017 21:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Seksiaddiktin elämässä sitoutuminen on vaikeaa.

Seksiaddiktin elämä ei ole helppoa. Hänen päässään seksi täyttää ajatukset suurelta osin ja siksi niin sanottu normaali elämä kärsii.

Mutta millaisia ajatuksia seksiaddiktin päässä sitten oikein liikkuu? Cosmopolitan kokosi sivuilleen addiktion mietteitä.

Muutaman niistä pääset katsomaan alta.

"Minun täytyy aktiivisesti pitää huoli siitä, että en aloita suhdetta. Epäonnistun kuitenkin usein. Jos en saa seksiä vähintään kolme kertaa päivässä, olen todella ärtynyt. Olen myös aina myöhässä joka paikasta, sillä usein tyydytän itseäni kesken päivän."

"Olen kerran harrastanut seksiä kolmen eri miehen kanssa, yhden päivän aikana. Kukaan heistä ei ollut mieheni."

"Olen pysynyt jo yli kuukauden uskollisena miehelleni. Edelleen kyllä lähetän seksiviestejä muiden kanssa, mutta yritän päästä siitäkin eroon. Uskon todella, että pääsen tästä eroon joskus."

"Rakastan miestäni. Jos hän saa tietää tästä, ei se minua haittaa. Olen kyllä valmis kestämään omien tekojeni seuraukset. Tosi asia on se, että olen pettänyt jo 15 vuoden ajan, enkä ole koskaan jäänyt kiinni."

"Yleensä harrastan seksiä vain vapaiden miesten kanssa. On helpompaa vältellä kiinnijoutumista vain yhden ihmisen, eli oman kumppanini, osalta."

"Harrastan seksiä usein miesten kanssa, jotka ovat myös ystäviäni."

"Menin naimisiin aikoinaan siksi, että se tuntui silloin hyvältä idealta. En nimittäin silloin ymmärtänyt olevani seksiaddikti."

Lue myös: "Miksi emme enää harrasta seksiä?" - avioliitossa elävät avautuivat suhteestaan

Lue myös: Uskomukset uusiksi - moni nainen haluaa enemmän seksiä kuin heidän kumppaninsa

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat