Kuva: Fotolia

Erikoiset asiat, joita miehet kertovat pitävänsä salaa seksikkäinä - olisitko koskaan arvannut?

08.01.2018 20:15 - Senja Rapila

"On todella mielenkiintoista, jos tytöllä on harrastus."

Pienet ja erikoiset asiat voivat olla miesten mielestä todella seksikkäitä, sen todistaa Elite Daily -sivuston koostama lista Reddit-käyttäjien kertomista asioista. Miehet ovat kertoneet sivustolla avoimesti  sen, millaisia asioita he pitävät naisissa seksikkäinä.

Voit lukea asiat alapuolelta.

"Tyttöystävälläni on pienet rinnat ja pidän niitä todella, todella kiihottavina. Tietenkin olen puolueellinen, mutta se, että tyttöystäväni ei pidä niitä viehättävinä, tekee niistä mielestäni vielä paremmat."

"Talvivaatteet. Se, että nainen vetää hanskan pois kädestään hampailla käyttääkseen puhelintaan tai sytyttääkseen tupakan, on Minnesota-versio hidastetusta kävelystä rannalla."

"Hänen pieni syntymämerkkinsä."

"On todella mielenkiintoista, jos tytöllä on harrastus. On kiinnostavaa, jos hän voi puhua siitä tai ottaa kuvia siitä. On muutenkin mahtavaa, jos hänellä on jokin muu intohimo kuin itsensä."

"Kun nainen voi puhua minulle p*skaa. Käytän sarkasmia todella paljon ja sellainen nainen, joka osaa antaa minulle takaisin samalla mitalla samantien, saa kiinnostukseni heräämään."

(kuva: Fotolia)

"Pidän niistä kahdesta pienestä kuopasta tytön takapuolen yläpuolella."

"Pidän siitä, kun tytöillä on tyhmä nauru. Yksi tyttö, josta joskus pidin, nauroi kuin aasi, jos jokin oli todella hauskaa. Se oli hänen mielestään todella noloa, ja hän yritti peittää kasvonsa, mikä sai hänet nauramaan vielä lisää."

"Se, miltä naiset tuoksuvat. Mikään ei ole viehättävämpää kuin nainen, jolla on klassinen, mutta seksikäs vakiotuoksu."

"Mimmi, joka pitää huolta kylpyhuoneestaan."

"Olin treffeillä viime viikolla, ensimmäisillä sen jälkeen kun erosin kuuden vuoden suhteesta. Sanoin hänelle kohteliaisuuden ja hän otti sen vastaan, ei yrittänyt sanoa vastaan tai mitään. Se oli minulle todella outoa ja rakastin sitä. Pidin hänestä välittömästi enemmän, itsevarmuus on seksikästä."

(kuva: Fotolia)

Lähde: Elite Daily

Lue myös: Asiat, jotka mies naisessa huomaa - vaikka toisin luulemme

Lue myös: Piirteet, jotka tekevät miesten mielestä naisesta viehättävän - suosi punaista huulipunaa

Kilpailut

Uusimmat