Kuva: Shutterstock

Miten saada uusia ystäviä kuntosalilta? Asiantuntija vinkkaa

28.01.2018 10:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Uusiin ihmisiin voi tutustua salilla esimerkiksi menemällä kysymään neuvoja tai kehumaan vaatteita.

Monet menevät kuntosalille vain puhtaasti siitä yksinkertaisesta syystä, että haluavat kohentaa kuntoaan. Jotkut kuitenkin saattavat toivoa, että kuntosalilla voisi solmia uusia sosiaalisia kontakteja. Monelle kuntosaliharrastus on yksinäistä puurtamista, mutta tämä ei estä menemästä juttelemaan kanssakuntoilijoilleen.

Personal trainer Rob Leiby on kertonut Metro.co.uk-sivustolle, miten kuntosalilla kannattaa lähestyä uusia ihmisiä ja miten itsestään voi tehdä helpommin lähestyttävän salilla.

- Hymyile kaikille. Mene salille säännöllisesti, niin alat nähdä siellä samoja tyyppejä, jotka myös alkavat tunnistaa sinut. Voit kysyä ihmisiltä neuvoa tai jos olet tarpeeksi rohkea, huomauttaa jos joku tekee jotain väärin, Leiby sanoo.

Tämän lisäksi kuntosalilla voi mennä kehumaan toisen vaatteita tai kenkiä ja kysyä, mistä ne on hankittu. Leibyn mielestä ohjatuilla tunneilla on helpompi tutustua uusiin ihmisiin kuin salitreenin yhteydessä, sillä ohjatuilla tunneilla ihmiset tekevät saman yhteisen treenin, josta voi jälkikäteen helposti keskustella.

Itsestään voi antaa helpommin lähestyttävän kuvan, jos treenaa ilman kuulokkeita korvilla. Lisää yhteisiä keskustelunaiheita muiden kuntoilijoiden kanssa voi hankkia menemällä mukaan HIIT-treenitrendiin. Tehokkaasta ja rankasta HIIT-treenistä keksii varmasti keskusteltavaa. Ainakin voi päivitellä sitä, miten rankkaa treeni on.

Ystävien saamiseen pieni kuntosali on parempi kuin suuri. Pienellä kuntosalilla on luontevampaa lähestyä muita ihmisiä, ja siellä on myös todennäköisempää törmätä usein samoihin naamoihin. Avainasemassa uusien ystävien hankkimisessa on rohkeus, joten kannattaa vain tomerasti mennä lähestymään uusia ihmisiä ja katsoa, mitä tapahtuu.

Lue myös: Ihmiset paljastavat ällöttävimmät kuntosalilla näkemänsä asiat: "Puhkoi selkäfinnejään seinään"

Lähde: Metro.co.uk

Suosittelemme

Uusimmat