Kuva: Shutterstock

Milloin deittailusta tulisi pitää taukoa? Paljastavat merkit koottiin yhteen

26.03.2018 21:15 - Emmi Moilanen

Deittailu kannattaa laittaa hetkeksi tauolle silloin, kun treffeille lähteminen tai Tinderin avaaminen tuntuvat jo ajatuksena uuvuttavilta.

Rakkauden etsiminen on kovaa työtä ja sielunkumppanin löytyminen voi vaatia lukuisia treffejä ja epäonnistuneita tapaamisia. Itselleen tulisi kuitenkin muistaa olla rehellinen ja ottaa omaa aikaa silloin, kun ajatus pelkästään treffisovelluksen avaamisesta alkaa tuntua uuvuttavalta.

Katso alta Your Tango -sivuston kokoama lista seikoista, jotka paljastavat että deittailusta olisi hyvää pitää hetki taukoa.

Hälytysmerkit, joita kannattaa tarkkailla:

1. Olosi tuntuu turhautuneelta joka kerta kun näet onnellisen pariskunnan kulkevan käsikkäin tai kuulet tuttaviesi kihlautuneen.

2. Kaipaat rakkautta ja parisuhdetta niin paljon, että jäät roikkumaan tapailusuhteeseen, johon sinä olet huomattavasti sitoutuneempi kuin deittikumppanisi.

3. Mielesi tekee irvistää joka kerta kun kuulet, että tuttavasi on ryhtynyt tapailemaan ”aivan ihanaa tyyppiä.”

4. Ajatus treffeille lähtemisestä tai Tinderin avaamisesta tuntuu sinusta uuvuttavalta.

5. Sen sijaan että lähtisit ystävien kanssa ulos tutustumaan uusiin ihmisiin, tunnet halua jäädä nököttämään kotisohvalle yksin.

6. Kadehdit muiden ihmisten onnellisia parisuhteita.

7. Etsit sielunkumppania niin epätoivoisesti, että suostut lähtemään treffeille kenen tahansa kanssa – jopa sellaisen tyypin, jonka kanssa sinulla ei tunnu olevan mitään yhteistä.

8. Ystäväsi ovat huolestuneet sinusta ja huomauttelevat, että sinun tulisi muistaa ottaa myös omaa aikaa vain itsellesi.

9. Hukutat rakkaudenkaipuutasi liiallisen juhlimiseen ja railakkaisiin baari-iltoihin.

10. Olet ryhtynyt uskomaan, että sinua varten ei ole olemassa ketään.

Lue myös: Eikö huvitakaan mennä treffeille? 4 vinkkiä, joiden avulla peruutat tapaamisen tyylillä

Lue myös: Mistä tiedät, että ensitreffit menivät pieleen? 10 selvää merkkiä

Lähde: Your Tango

Kilpailut

Uusimmat