Kuva: Shutterstock

"Pissaamalla saa sperman ulos" - hulluimmat seksiuskomukset koottiin yhteen

03.04.2018 23:15 - Iiro Myllymäki

Monilla on ollut seksiin liittyen hyvinkin villejä uskomuksia.

Ennen kuin on saanut kunnon seksivalistusta, monilla meistä on ollut erinäisiä virheellisiä uskomuksia seksiin liittyen. Tosin joskus seksivalistuskin menee niin pieleen, että sieltä saa virheellisiä uskomuksia. Toisilla nämä uskomukset ovat hieman villimpiä kuin toisilla. Buzzfeed-sivusto on koonnut yhteen ihmisten hulluimpia seksiuskomuksia, joita voit lukea alta.

”Kun olin nuorempi, uskoin, että on olemassa sellainen asia kuin sateenkaariseksi. Siinä miehen spermaa sekoitettaisiin naisen kuukautisvereen ja sitten he suutelisivat tätä seosta suussaan.”

”Kun olin pieni, luulin että seksiä harrastetaan koko perheen edessä ja että se olisi vähän samanlainen juhla kuin synttärit.”

”Seksivalistuksessa minulle kerrottiin, että olisi okei harrastaa seksiä yöllä, koska sperma nukkuu silloin. Onneksi minusta tuli homo enkä tehnyt tuota virhettä.”

”Kun olin nuorempi, tajusin kyllä, että mies pistää peniksensä naisen vaginaan, mutta ajattelin että sitten mies pissaa naisen sisään ja se on sitä seksiä.”

”18- tai 19-vuotias nainen sanoi minulle, että jos harrastaa anaaliseksiä, pakaroista tulee isommat. Että sillä tavalla saisi Kardashian-tyylisen pyllyn.”

”Ystäväni luuli, että penis värisee. Hän ajatteli, että vibraattorit vain valmistelevat sinua tositoimia varten.”

”Kun ex-poikaystäväni oli 21-vuotias, hän huolestui kun en mennyt seksin jälkeen pissalle kuten yleensä tein. Kävi ilmi, että hän ajatteli, että pissaamalla saan kaiken sperman ulos enkä tule raskaaksi.”

”Ystäväni kertoi, että jos saat miehen laukeamaan niin, että penis ei ole naisen sisällä (suuseksissä tai käsipelillä tai miten vaan), tämän jälkeen mies voi tulla naisen sisään eikä nainen tule raskaaksi, koska kaikki sperma tulee ulos ensimmäisellä kerralla.”

”Luulin, että naisen rinnoista tulee maitoa aina, kun hän saa orgasmin.”

”Meille kerrottiin seksivalistuksessa, että naiset yleensä saavat orgasmin joko ennen tai jälkeen penetraation eikä sen aikana. Minulta meni hyvin pitkään tajuta, että pitää tehdä jotain, jotta naiselle pystyy antamaan orgasmin. Luulin, että se vain tapahtuu jotenkin spontaanisti.”

Lue myös: Kokeile kotitekoisia, mutta turvallisia, seksileluja - 10 esinettä, jotka löytyvät liki jokaisesta kodista

Lähde: Buzzfeed

Kilpailut

Uusimmat