Kuva: Shutterstock

Horjuuko ystävyys? 6 hälytysmerkkiä paljastaa, että olet etääntymässä kaveristasi

30.04.2018 16:15 - Emmi Moilanen

Eräs hälytysmerkki on se, että ystävien seura on piristämisen sijaan alkanut vain kuluttaa energiaasi.

Aivan kuten parisuhteissakin, myös ystävyyden ylläpitämiseksi tulee tehdä töitä. Joskus kuitenkin voi käydä niin, että esimerkiksi elämäntilanteen tai eriävien mielipiteiden takia kavereihin alkaa pitää yhteyttä aikaisempaa harvemmin. Lue alta Bustlen listaamat seikat jotka paljastavat, että ystävyytenne saattaa olla etääntymässä.

6 hälytysmerkkiä:

1. Huomaat, että ystäväsi ei ole kiinnostunut kuulumisistasi ja elämästäsi samalla tavalla kuin aiemmin. Tämä voi ilmetä esimerkiksi harventuneena viestittelynä tai viime tipassa peruttuina tapaamisina.

2. Ystäväsi eivät kutsu enää oma-aloitteisesti sinua mukaan illanviettoihinsa, vaan saat usein kuulla juhlista jotakin muuta kautta.

3. Etääntyvän ystävyyden voi paljastaa myös se, ettei kaverisi ole enää halukas jakamaan ilojaan ja surujaan kanssasi samalla tavalla kuin esimerkiksi ystävyytenne alussa.

4. Kun ehdota pitkästä aikaa tapaamista tai illanviettoa kaupungilla, he keksivät tekosyitä ja vetoavat yhtäkkiä ilmaantuneisiin kiireisiinsä.

5. Huomaat, että heidän seuransa kuluttaa nykyään valtavasti energiaa, sillä ystäväsi valittavat jatkuvasti kaikesta ja haastavat jopa riitaa.

6. Ystäväsi ovat selkeästi vaisuja ja poissaolevia kun tapaatte vaihtaaksenne kuulumisia.

Lue myös: Miten saada uusia ystäviä kuntosalilta? Asiantuntija vinkkaa

Lue myös: Riidat, jotka kuuluvat onnelliseen parisuhteeseen - oletko samaa mieltä?

Lähde: Bustle

Uusimmat