Kuva: shutterstock

"Hän veti kännit ja itki entisen tyttöystävänsä perään" - nolot ensitreffikokemukset paljastettiin

13.05.2018 12:15 - Roosa Sallila

Ensimmäiset treffit eivät aina mene suunnitelmien mukaan.

Ensitreffit ovat aina jännittävä ja ehkä jopa hieman pelottava tilanne. Haluat tietenkin tehdä hyvän vaikutuksen seuralaiseesi, mutta samalla sinua mietityttää, jos seuralaisesi ei vastaakaan odotuksiasi. 

Women`s Health -sivusto keräsi kamalimmat kokemukset ensitreffeiltä yhteen. Voit lukea suomennokset alapuolelta.

”Tapasimme kahvilassa ja istuimme pöytään. Hän kysyi minulta järkyttävän määrän kysymyksiä, mutta ei kertonut mitään itsestään minulle. Treffit loppuivatkin jo puolen tunnin jälkeen ja perään sain vielä tekstiviestin: 'Haluaisin tavata vielä uudelleen.' Oloni oli kuin olisin ollut juuri työhaastattelussa, josta pääsin jatkoon. Emme tavanneet enää koskaan.”

”Tapasimme netissä ja sovimme tapaavamme lounaan merkeissä. Hän kysyi minulta mitä teen työkseni, onko minua koskaan pidätetty ja paljonko tienaan. Hän suuttui todella paljon kun kerroin etten halua tavata häntä enää toista kertaa. Hän oli kiinnostunut vain rahoistani, haistan tuollaiset ihmiset jo kaukaa.”

”Kerran menin treffeille miehen kanssa, joka puhui koko illan vain itsestään. Voitte vain kuvitella, kuinka raskasta on istua useita tunteja ihmisen kanssa, jolta et saa kertaakaan suunvuoroa. Uuvuttavien treffien jälkeen hän vielä laittoi minulle, että olen todella mielenkiintoinen tyyppi ja olisi kiva tavata uudelleen. Jätin vastaamatta. Olin varmasti todella mielenkiintoinen, vaikka hän ei tiennyt mitään minusta.”

”Tapasimme ravintolassa, hän veti kännit ja itki entisen tyttöystävänsä perään.”

”Odotin iltaa innolla, sillä hän kehui, kuinka hän tarjoaisi minulle elämäni parhaan illallisen. Vihdoin, kun treffi-ilta koitti, päädyimme ajamaan McDonaldsin autokaistalle. Illallinen itsestään ei olisi ollut pettymys, mutta istuimme 45 minuuttia autossa hiljaa mussuttaen kylmiä ranskalaisia.”

”Olimme ravintolassa ja tarjoilija kysymään tilaustamme. Tilasin oluen, jonka jälkeen seuralaiseni katsoi minua hölmistyneenä ja kertoi olevansa absolutisti. En kehdannut juoda olutta, sillä tilanne muuttui todella noloksi ja ahdistavaksi. Emme tavanneet enää koskaan sen jälkeen.”

Lue myös: Oletko jo löytänyt sielunkumppanisi? 7 varmaa merkkiä

Lue myös: Miehet kertovat: Missä vaiheessa tapailusuhteen voi virallistaa seurusteluksi?

Lähde: Women`s Health

Kilpailut

Uusimmat