Kuva: Shutterstock

Mikä lasketaan pettämiseksi? Ihmiset kertovat

14.06.2018 19:15 - Emmi Moilanen / emmi.moilanen@bauermedia.fi

Romanttisten tunteiden kehittäminen toista henkilöä kohtaan on useiden mielestä pahempaa kuin pelkästään seksin harrastaminen.

On yksilöllistä, mikä parisuhteessa lasketaan pettämiseksi. Toiset ovat sitä mieltä, että raja menee fyysisessä toiminnassa, kun taas toiset ovat sitä mieltä, että romanttisten tunteiden muodostuminen satuttaa paljon enemmän kuin vain seksin harrastaminen jonkun toisen kanssa.

Elite Daily listasi ihmisten mielipiteitä siitä, minkä he laskevat pettämiseksi parisuhteessa. Suomensimme parhaimmat kertomukset alle.

Rajoista tulisi sopia

“Henkilökohtaisesti olen sitä mieltä, että kumppanusten tulisi keskustella siitä, mikä heidän suhteessaan on pettämistä. Itse lasken koskettelun seksuaalisessa mielessä, tai siitä puhumisen, pettämiseksi.”

Seksin harrastaminen

“Seksin harrastaminen, suuseksin harrastaminen tai suuteleminen toisen henkilön kanssa. Lasken pettämiseksi myös sen, jos olet romanttisessa suhteessa toisen kanssa, vaikka ette harrastaisikaan seksiä.”

”Jos tilanteessa on suutelua, lääppimistä tai asioiden menemistä reikiin, lasketaan se pettämiseksi. Sanoisin myös, että flirttailu on pettämistä. Mutta itse olen asiasta vähän kahta mieltä, sillä kevyt flirtti voi olla myös harmitonta.”

Asioiden salailu

”Jos sinun tarvitsee salailla viestiketjua puhelimestasi tai valehdella, ketä olet menossa tapaamaan, olet ylittänyt rajan. Asialle on monia määritelmiä, mutta tämä sääntö pätee minuun.”

”Jos teko on jotain sellaista, mitä et tekisi sielunkumppanisi ollessa samassa huoneessa, silloin todennäköisesti ei kannata tehdä sitä.”

Romanttiset tunteet toista kohtaan

“Jos tyttöystävälläni olisi romanttisia tunteita toista miestä kohtaan, se sattuisi paljon. En usko, että yhtä paljon satuttaisi se, jos hän olisi harrastanut vain seksiä toisen kanssa. Olisin järkyttynyt, mutta se ei sattuisi niin paljon.”

”Minulle raja menee siinä, kun toiseen kehitetään seksuaalisia haluja tai romanttisia tunteita. Ymmärrän, että seksuaalisuus ja emotionaalisuus ovat biologiaa, joten minulle viime kädessä teot määrittävät pettämisen.

Lue myös: Parisuhdeterapeutti varoittaa: Törkein asia, jonka voit sanoa kumppanillesi pettämisen jälkeen

Lue myös: Ihmiset paljastavat: Miksi jatkoin suhdetta kumppanin kanssa joka petti minua

Lähde: Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat