Kuva: Shutterstock

Miten parisuhde muuttuu yhteen muuttamisen jälkeen? 6 tapaa

01.07.2018 12:15 - Senja Rapila

Kasvatte yhteen enemmän ja huomaat, että olette pian pisteessä, missä ette ole koskaan aiemmin olleet.

Kuinka parisuhde muuttuu yhteen muuttamisen jälkeen? Voit lukea Elite Daily -sivuston listaamat asiat alapuolelta.

Kaikesta tulee yhteisiä päätöksiä.

Sen jälkeen kun muutatte yhteen, jokainen päätös on yhteinen. Olipa kyse uudesta sohvasta, saippuatuoksusta tai siitä, mitä syötte päivälliseksi. Ette jaa vain yhteistä osoitetta – jaatte nyt yhteisen elämän.

Kotiin jääminen muuttuu parhaimmaksi ideaksi ikinä.

Jos olette viihtyneet aiemmin ulkona ystävien kanssa, voi se muuttua yhteen muuttamisen jälkeen. Enää teidän ei tarvitse käydä edes ulkona treffeillä, joten saatatte jumahtaa useammaksi kuukaudeksi sisätiloihin. Joten varaudu kaivautumaan kumppanisi kainaloon ja katsomaan useampia Netflix-maratoneja.

Ai haluat yksityisyyttä? Sitä ei ole.

Vaikka yhteen muuttamisessa on monia hyviä puolia, yksi huonoimmista on yksityisyyden katoaminen. Kaikki se minkä pystyit aiemmin piilottaa kumppaniltasi – nyt et enää voi. Jos olet henkilö joka kaipaa omaa tilaa, kumppanille kannattaa ottaa asia heti puheeksi.

Teidän täytyy määritellä täysin uusia rajoja.

Ennen kuin muutatte yhteen, ainokaiset rajakeskustelut joita olette käyneet ovat koskeneet sänkymieltymyksiä. Mutta nyt kun jaatte jokaisen huoneen, joudutte määrittelemään täysin uusia rajoja ja sääntöjä. Esimerkiksi kotityöt ovat aihe, josta moni pariskunta vääntää vielä vuosiakin yhteen muuton jälkeen.

Riidan aiheet muuttuvat.

Koska tunteet kuumenevat esimerkiksi juurikin kotitöiden epätasaisen jaon vuoksi, riitanne aiheet muuttuvat. Riitoja voi tulla kotitöistä, vieraista, rahasta tai mistä vain arkisesta asiasta.

Suhteenne muuttuu entistä intiimimmäksi.

Kun muutatte yhteen, suhteenne muuttuu intiimimmäksi. Kasvatte yhteen enemmän ja huomaat, että olette pian pisteessä, missä ette ole koskaan aiemmin olleet. Yhteen muuttaminen on perheen alku, ei vain parisuhde.

Lähde: Elite Daily

Lue myös: Kun ystävyys muuttuukin rakkaudeksi – naiset kertovat omat kokemuksensa

Lue myös: Yleinen syy pilaa myös suomalaispariskuntien seksielämän - tiedosta ja vältä omalla kohdallasi

Kilpailut

Uusimmat