Kuva: Shutterstock

Yleisimmät seksifantasiat selvitettiin - onko omasi top 7:ssä?

09.07.2018 21:15 - Iiro Myllymäki

Todella monet haaveilevat kolmen kimpan kokeilemisesta.

Seksiä on niin monenlaista, että moni meistä on utelias kokeilemaan jotain tavanomaisesta poikkeavaa lemmenleikkien saralla. Sosiaalipsykologi Justin Lehmiller on selvittänyt ihmisten yleisimpiä seksifantasioita uutta Tell Me What You Want -kirjaansa varten. Mies kyseli yli 4000 amerikkalaiselta heidän fantasioistaan tavoitteenaan avata keskustelua yleensä salassa pidetyistä fantasioista.

Lehmiller uskoo, että ihmiset pelkäävät liian paljon vaikuttavansa epänormaaleilta, jos he avautuvat fantasioistaan. On hyvä muistaa, että oudoltakaan tuntuvista fantasioista ei kannata tuntea häpeää ja että monella meistä on myös samoja fantasioita. Metro.co.uk-sivusto on listannut Lehmillerin selvityksessä ilmi tulleet seitsemän yleisintä seksifantasiaa.

1. Usean kumppanin seksi

Peräti 89 prosenttia tutkimukseen vastanneista kertoi, että he haaveilevat kolmen kimpasta. Heteromiehet toivoivat kolmen kimppaan kumppaneikseen kahta naista, kun taas heteronaisilla ei kumppanien sukupuolella ollut yhtä paljon väliä.

2. BDSM-seksi

65 prosenttia tutkimukseen vastanneista kertoi haluavansa kivun tuottamiseen ja toisen alistamiseen perustuvaa sadomasokistista seksiä. Useimmiten vastaajat halusivat olla nimenomaan kipua vastaanottava osapuoli.

3. Jonkin uuden kokeileminen

Erittäin monet vastaajat halusivat kokeilla jotain ihan uutta seksin suhteen. Jos rutiiniin kuuluu vaikkapa lähetyssaarnaaja-asento, fantasia saattaa olla doggy style -asennossa seksin harrastaminen. Jos seksiä on aina harrastanut makuuhuoneessa, ulkoilmassa sekstailu saattaa siintää haaveissa. Vaihtelu virkistää, kuten tavataan sanoa.

4. Seksi julkisella paikalla

Erityisesti naisia kiihottaa ajatus seksin harrastamisesta julkisella paikalla. Kiinni jäämisen riski saa monella himot hyrräämään. Paikkoina mainittiin muun muassa työpaikka, hissi ja puisto. Kannattaa kuitenkin pitää lait mielessä, sillä julkisesti seksin harrastaminen lasketaan sukupuolisiveellisyyttä loukkaavaksi teoksi.

Seksi ulkoilmassa on monen fantasia. (kuva: Shutterstock)

5. Seksi jonkun muun kuin oman kumppanin kanssa

Ihmiset eivät juuri fantasioi pettämisestä. Sen sijaan he fantasioivat siitä, että saisivat harrastaa seksiä jonkun muun kuin oman kumppanin kanssa siten, että oma kumppani on antanut tälle suostumuksensa. Miehistä 79 prosenttia ja naisista 62 prosenttia ovat haaveilleet avoimesta parisuhteesta, kun taas 58 prosenttia tutkittavista ovat fantasioineet siitä, että he saisivat katsoa omaa kumppaniaan harrastamassa seksiä jonkun muun kanssa.

6. Itsensä tunteminen halutuksi

Tämän ei varsinaisesti pitäisi yllättää ketään. On erittäin seksikästä tuntea itsensä halutuksi. Monet Lehmillerin tutkimukseen vastanneista ihmisistä kertoivat haluavansa seksiltä nimenomaan tunnetta siitä, että kumppani pitää heitä vastustamattomina ja hyvinä sängyssä.

7. Seksi samansukupuolisen kumppanin kanssa

Heteronaisista 59 prosenttia on haaveillut seksistä toisen naisen kanssa. Heteromiehistä puolestaan vain 26 prosenttia on haaveillut seksistä toisen miehen kanssa.

Lue myös: 7 parasta suuseksivinkkiä, joiden avulla saat naisen kiemurtelemaan nautinnosta

Lähde: Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat