Kuva: Shutterstock

7 parasta suuseksivinkkiä, joiden avulla saat naisen kiemurtelemaan nautinnosta

06.07.2018 22:15 - Senja Rapila

Ensinnäkin: nauti silminnähden itse siitä mitä teet. Nainen huomaa kyllä, jos et nauti tilanteesta.

Hakusessa vinkit täydelliseen suuseksiin? Huffington Post -julkaisu on listannut seitsemän eri vinkkiä seksin asiantuntijoilta, joilla saat naisesi kiemurtelemaan nautinnosta.

Voit lukea asiantuntijan antamat vinkit alapuolelta.

1. Ole kärsivällinen

Kun yrität saada naiselle orgasmin, kärsivällisyys on tärkeää. Keskity kasvattamaan naisen himoja, aloittamalla esimerkiksi hieronnasta tai intohimoisesta suuteluhetkestä. Anna sen jälkeen huomiosi klitorikselle, joka on monelle naiselle varma orgasmin lähde.

- Pysy klitoriksesa ja valitse liike, mistä nainen nauttii. Voit joko kysyä häneltä tai seurata hänen kroppansa reaktioita. Kokeile ympyröitä, kielesi liikuttamista ylös ja alas, tai vasemmalta oikealle. Kun löydät sen liikkeen mistä hän pitää, tee sitä kunnes hän laukeaa, seksiasiantuntija Gigi Engle on kertonut.

2. Käytä käsiä

Kieli on loistava nautintoa antava väline, mutta avain mahtavaan suuseksiin ovat sormenpääsi. Kun annat kumppanillesi suuseksiä, voit tehostaa kielipeliäsi käyttämällä sormiasi, puristamalla tai tärisyttämällä hellästi klitorista, leikkimällä häpyhuulilla tai sormettaaksesi häntä. Voit myös käyttää seksileluja.

- Monet uskovat, että suuseksissä on kyse pelkästään siitä, että käytetään suuta. Suu voi kuitenkin väsyä todella nopeasti. Käsien käyttäminen voi tuplata tai jopa triplata antamasi nautinnon, ja antaa suullesi tauon kun se sitä tarvitsee, seksiterapeutti Vanesa Marin vinkkaa.

3. Kysy mitä hän haluaa

On turha luulla, että osaisit lukea kumppanisi ajatuksia. Helpointa on vain kysyä naiselta mitä hän haluaa, ja mistä hän pitää.

4. Älä unohda häpyhuulia

Klitoris ansaitsee suurimman osan huomiostasi, mutta älä aliarvioi häpyhuulten tai muiden naisen ruumiinosien voimaa orgasmia tavoitellessa. Esimerkiksi naisen häpyhuulten sisä- ja ulko-osat usein jätetään huomiotta, vaikka ne ovat täynnä hermopäätteitä.

- Älä unohda häpyhuulia, sillä ne voivat myös olla todella kosketusherkkiä. Kysy myös kumppaniltasi sitä, pitääkö hän siitä tunteesta, kun stimuloit hänen häpyhuuliaan ja emättimen aukkoa, seksiasiantuntija Ericka Hart toteaa.

5. Ole innokas

Jos et pidä suuseksin antamisesta ja suhtaudut siihen kotityönä, hän aistii sen kyllä. Se voi aiheuttaa sen, että nainen ei osaa nauttia tilanteesta, vaikka se fyysisesti tuntuisikin hyvältä. Naisen on tärkeä saavuttaa oikea mielentila orgasmia havitellessa.

- Voit kertoa kumppanillesi, että pidät suuseksin antamisesta, etkä vain tee sitä sen vuoksi että sinulta odotetaan sitä. Silloin helpotat kumppanisi oloa ja lisäät kumppanisi nautintoa suuseksitilanteessa, Marin kertoo.

6. Sinun ei tarvitse lopettaa orgasmin tullessa

Yksi orgasmi on saavutus, mutta kaksi on vielä parempi. Huomioi se, että klitoris on hyvin herkkä kliimaksin jälkeen, joten älä yritä hyökätä sen kimppuun heti uudelleen. Sillä välin voit keskittyä naisen kropan muihin erogeenisiin alueisiin.

- Pyörittele kieltäsi hellästi klitoriksen ympärillä muutaman minuutin ajan sen sijaan että ottaisit välittömästi täyden kontaktin orgasmin jälkeen. Voit nuolla hänen häpyhuuliaan, vulvaa ja tutkia kropan muita erogeenisia alueita käsilläsi, kuten nännejä.

Kun olet antanut klitorikselle aikaa palautua, voit valmistautua toiselle kierrokselle. Jos kumppanisi on sujut asian kanssa, voit kokeilla pitää hänen käsistään kiinni pitääksesi hänet mahdollisimman paikallaan, jotta hän voi kokea kaikki nautinnon tunteet mahdollisimman runsaina.

- Nautinnolle antautuminen voi olla vaikeaa joillekin naisille. Se, että saat hänet avautumaan ja pysymään paikallaan voi vaatia hellää sitomista. Tämä itsessään voi olla todella kuumaa.

7. Kokeile hyräilyä

Hyräily suuseksiä antaessa voi antaa nautinnollisen tunteen.

- Siinä muutat itsesi ihmis-vibraattoriksi. Se voi vaatia harjoittelua, mutta se on varmasti sen arvoista, seksiasiantuntija Patricia Johnson puolestaan vinkkaa.

Lähde: Huffington Post

Lue myös: Lause, jonka mies haluaa kuulla kesken seksin - yllättääkö?

Lue myös: Onko kyseessä vain pelkkä "seksisuhde?" - asiat, joista tiedät, että hommasta ei tule vakavaa

Lue myös: Mitä lempiseksiasentosi kertoo luonteestasi? Katso osuuko oikeaan

Lue myös: Yleinen syy pilaa myös suomalaispariskuntien seksielämän - tiedosta ja vältä omalla kohdallasi

Kilpailut

Uusimmat