Kuva: Shutterstock

Hälytysmerkit, jotka saattavat kieliä kumppanisi uskottomuudesta - katso

11.07.2018 21:15 - Elisa Jalasjoki - Luettu 2 543 kertaa

Esimerkiksi välttelevä kumppani pyrkii usein salaamaan jotakin.

Kukaan ei halua tulla petetyksi. Aina elämä ei kuitenkaan kulje toivottuun suuntaan, eikä oman kumppanin syrjähyppyä osaa usein edes odottaa. 

Your Tango -sivusto kokosi yhteen seitsemän tyypillistä hälytysmerkkiä, jotka saattavat kieliä parisuhteen ongelmista, sekä oman kumppanin pettämisestä. Mikäli siis epäilet tällä hetkellä rakastasi mahdollisesta syrjähypystä, lue alla olevat merkit ja pohdi, ovatko ne tyypillinen osa jokapäiväistä arkeanne ennen kuin teet lopullisia johtopäätöksiä. 

Kyseiset merkit pääset lukemaan alta. 

1. Kumppanisi kiinnittää enemmän huomiota puhelimeensa kuin sinuun

Yksikään suhde ei synny tai pysy elossa ilman kommunikaatiota. Siksi onkin todennäköistä, että mikäli kumppanisi pettää sinua, käyttää hän jatkuvasti myös aikaa tämän "toisen" kanssa viestittelyyn. 

Mikäli siis huomaat kumppanisi alkaneen käyttää puhelintaan selvästi aiempaa enemmän, on epäilyistäsi syytä mahdollisesti keskustella yhdessä. 

2. Kumppanisi vaikuttaa välttelevältä sekä etäiseltä

Saatko jatkuvasti vastaukseksi kysymyksiisi kierteleviä, kaartelevia ja päättömiä vastauksia? Välttely on usein tyypillinen keino välttää vaikeista asioista puhumista. Kumppanisi ei halua välttämättä valehdella, mutta ei uskalla kertoa totuuttakaan. 

Nosta siis itse kissa pöydälle ja kerro epäilyistäsi. Samalla annat toiselle myös mahdollisuuden selittää. 

3. Syytökset uskottomuudesta muuttuvat riidoiksi

Mikäli olet aiemmin nostanut esiin kysymyksen uskottomuudesta ja löytänyt itsesi sen jälkeen riitatilanteesta, olet saattanut löytää vedenpitävän todisteesi. 

Tyypillistä nimittäin on, että mikäli pettävä kumppani epäilee tai kokee jääneensä pettämisestä kiinni, muuttuu hän nopeasti hyvin aggressiiviseksi ja puolustelevaksi. 

4. Kun olette yhdessä, huomaat kumppanisi katselevan muita

5. Kumppanisi on salamyhkäinen siitä, mihin hän käyttää aikaansa

6. Suhteenne tuntuu olevan jatkuvaa vuoristorataa 

7. Epäilet kumppaniasi uskottomuudesta

Kun epäilys oman kumppanin uskollisuudesta iskee, on tärkeää käydä heti keskustelua siitä, millä tilalla suhde on. Pahimmillaan aavistuksesi voivat osua oikeaan. Tärkeää on myös pyrkiä luottamaan omaan intuitioon ja uskoa itseään. 

Lue myös: Naiset kertovat avoimesti: Miksi en kadu sitä, että petin kumppaniani

Lähde: Your Tango

Uusimmat