Kuva: Shutterstock

Miehet rehellisinä: Piirre, joka erottaa potentiaalisen seurustelukumppanin yhden illan jutusta

19.07.2018 21:15 - Emmi Moilanen

Mahdollisen seurustelukumppanin vierestä haluaa myös herätä aamuisin.

Seksin harrastaminen ei aina tarkoita sitä, että syviä ihastumisen tunteita olisi pelissä. Joskus seksiä harrastetaan pelkän hauskan pidon takia, jolloin petikumppaniksi voi päätyä henkilö, jonka kanssa ei ole mitään muuta yhteistä.

Thought Catalog -sivusto kysyi miehiltä, mikä erottaa pelkän seksikumppanin potentiaalisesta seurustelukumppanista. Suomensimme parhaimmat vastaukset alle.

Mikä erottaa deitin pelkästä seksikumppanista?

”Tyttö, jota haluan tapailla, on fiksu ja hauska. Tyttö, jonka kanssa haluan vain päätyä sänkyyn, on hyvännäköinen eikä hänellä ole sukupuolitauteja.”

”Yhden yön juttu: En malta odottaa, että pääsen kertomaan ystävilleni olleeni sängyssä hänen kanssaan. Deitti: En malta päästä kertomaan ystävilleni, että olen tavannut hänet.”

”Haluat ryhtyä petipuuhiin molempien kanssa, mutta vain toisen vierestä haluat myös herätä.”

”Ensimmäistä ajattelen masturboidessani. Toista ajattelen masturboidessani, mutta jälkeenpäin se tuntuu pahalta.”

”Haluan tehdä kaikenlaisia juttuja makuuhuoneen puolella yhden yön jutun kanssa. Tekisin samat asiat tytölle, jonka kanssa haluaisin seurustella, mutta säädyllisesti olisin kertomatta muille niistä häpeällisistä ja ällöttävistä asioista.”

”Viehättävä ja älykäs? Seksiseuraa. Viehättävä, älykäs ja täysipäinen? Deittailtavaa materiaalia.”

”Haluan deittailla tyttöä, josta äitini olisi ylpeä. Vain seksiä puolestaan haluan sellaisen kanssa, jota äitini olisi kauhuissaan.”

”Yleisesti ottaen viehättävyys merkitsee, mutta koska en ole aina puheliaalla tuulella, olen seurannut seuraavaa ohjenuoraa: Deitti: Tyttö, jota oikeasti haluan kuunnella. Pelkkä seksisuhde: Tyttö, jota en halua kuunnella lainkaan.”

Lue myös: Onko kyseessä vain pelkkä "seksisuhde?" - asiat, joista tiedät, että hommasta ei tule vakavaa

Lue myös: Entistä parempaa seksiä parisuhteessa - katso vinkit, joiden avulla onnistut

Lähde: Thought Catalog

Kilpailut

Uusimmat