Kuva: Shutterstock

Nuoret miehet avautuvat erektiovaikeuksistaan: "Nainen loukkaantui ja lukitsi itsensä vessaan"

25.07.2018 18:45 - Iiro Myllymäki

Myös parikymppisillä miehillä voi olla erektio-ongelmia muun muassa stressin ja alkoholin takia.

Erektio-ongelmat liitetään usein vain vanhoihin miehiin, mutta erektion saaminen ja ylläpitäminen voivat tuottaa vaikeuksia myös huomattavasti nuoremmille miehille. Syitä on monia. Metro.co.uk-sivusto on kysynyt nuorilta miehiltä heidän kokemuksistaan erektio-ongelmista.

Peter:

Peter, 39, on ammattitaikuri, jolla on ollut useampi kokemus erektio-ongelmista. Yksi niistä tapahtui Tinder-treffien aikaan.

- Menin treffikumppanini kotiin ja menetin erektioni kesken seksin. Pyysin naista ottamaan minulta suihin, jotta saisin peniksen taas kovaksi, mutta hän oli niin loukkaantunut, että hän lukitsi itsensä vessaan ja minä jäin hänen sängylleen makaamaan ja miettimään, mitä tehdä, Peter kertoo.

Hänen ensimmäinen kokemuksensa erektiohäiriöstä tapahtui vuosia ennen kyseisiä epäonnistuneita Tinder-treffejä. Mies oli fetissibileissä, joissa hän alkoi julkisesti harrastaa seksiä kahden naisen kanssa.

- Toinen nainen otti minulta suihin ja sitten hän alkoi antaa suuseksiä toiselle naiselle. Nainen halusi, että otan hänet takaapäin siinä samalla. Olin siis aloittamassa kolmenkimppaa kahden naisen kanssa huoneessa, joka oli täynnä seksiä harrastavia ihmisiä, ja penikseni vain sanoi, että ”ei”.

Mies uskoo, että syy erektio-ongelmaan oli alkoholissa, kondomin käytössä ja julkisen tilan aiheuttamista suorituspaineista.

Ian:

Ian oli 21-vuotias, kun erektio petti hänet ensimmäisen kerran. Hän harrasti seksiä tuolloisen tyttöystävänsä kanssa, mutta 45 minuutin peuhaamisen aikana mies ei saanut penistään kovaksi missään kohtaa.

- Koskettelimme toisiamme, puhuimme likaisia, nuolin hänen nännejään ja varpaitaan, suutelin ja nuolin hänen pyllyään, ja hieroimme toisiamme. Hän imi kulliani ja istui hajareisin sen päälle ja hieroi itseään sitä vasten. Käytimme jopa silmät peittäviä maskeja, mutta sain penikseni vain semikovaksi, Ian sanoo.

Tilanne tuotti pettymyksen molemmille osapuolille, eikä Ian ymmärtänyt, mistä erektion puute johtui. Mies oli häpeissään asiasta. Valitettavasti erektio-ongelmat eivät loppuneet tuohon, ja toisella kerralla tyttöystävän reaktio oli vähemmän ymmärtäväinen kuin ensimmäisellä kerralla.

- Hän kyseli minulta, miksi en saa sitä kovaksi, eikö hän ole seksikäs, petänkö häntä ja onko tässä jokin ongelma. En tiedä, mitä tapahtui. Ainoa syy minkä keksin oli, että minulla oli stressiä töissä.

Mark:

Mark, 36, oli lomailemassa Espanjassa, kun hän törmäsi baarissa kahteen viehättävään virolaiseen naiseen. Nämä naiset tutustuttivat Markin muihin ystäviinsä, joista yksi oli aerobic-ohjaaja. Syötyään illallisen he tekivät nuotion, ja aerobic-ohjaaja vei Markin telttaansa.

- Hän oli upea, mutta olin juonut liikaa viiniä ja olutta, eikä veitikkani ollut yhteistyökykyinen, Mark kertoo.

Mies sai kuitenkin revanssin seuraavana aamuna, mikä sai edellisen illan epäonnistumisen unohtumaan.

Jack:

Jack oli 22-vuotias, kun hänen iltansa yhteisen ystävän kautta tavatun uuden tuttavuuden kanssa sai ikävän käänteen. Kaksikon flirttailu johti siihen, että Jack meni naisen luokse, ja puuhastelun alku sujui rohkaisevasti. Yhdessä kohtaa miehen erektio kuitenkin katosi, ja mies tietää tasan tarkkaan, mistä tämä johtui.

- En vain päässyt yli hänen jalkojensa hajusta. Minun olisi pitänyt pyytää hänet jättämänä kengät jalkaansa, Jack kertoo.

Mies pyyteli naiselta anteeksi mutta ei kehdannut kertoa erektio-ongelmansa todellista syytä. Mikään, mitä kaksikko yritti, ei auttanut erektion uudelleen nostattamisessa. Pettynyt nainen laitteli myöhemmin Jackille viestejä, joissa hän vaati uusintaottoa, koska Jack ”oli hänelle velkaa”. Jack halusi itsekin uuden yrityksen, ja hän viestissään kehotti naista valmistautumaan seksisessioon peseytymällä ja pukeutumalla vähiin vaatteisiin. Näin haisevien jalkojen ongelma oli ratkaistu, ja kaksikko päätyi näkemään toisiaan seksimielessä muutaman kerran.

Miesten nimet on muutettu.

Lue myös: Miksi mies ei saa erektiota? 5 syytä

Lähde: Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat