Kuva: Shutterstock

Tiesitkö? Nukkumaanmenoaikasi voi paljastaa yllättäviäkin asioita seksielämästäsi, katso

30.07.2018 21:45 - Elisa Jalasjoki

Yhdysvaltalaistutkimuksen mukaan yökukkujat omaavat selvästi aamuvirkkuja huolettomamman asenteen satunnaiseen seksiin.

Oli kyseessä sitten aamu-, tai iltaihminen, voivat unirytmi sekä nukkumaanmenoaika paljastaa yllättäviäkin asioita yksilön seksielämästä, paljastaa verkkolehti Daily Mail artikkelissaan. 

Lehden mukaan yhdysvaltalaistutkimuksessa nimittäin selvisi, että yökukkujat, jotka nukkuvat mielummin myöhään ja valvovat pitkään, omaavat aamuvirkkuja rennomman asenteen muun muassa satunnaisiin yövieraisiin ja yhden illan juttuihin. Penssylvanian yliopiston tutkimuksen mukaan aamuvirkut ovatkin tyypillisesti seksuaalisesti iltavalvojia selvästi konservatiivisempia.

Lääkäri Robert Matchockin mukaan yksilön taipumus sitoutumattomaan seksiin kertoo heidän sosioseksuaalisuudestaan. 

Miehen mukaan sekä myöhään valvovat miehet että naiset ovat hyvin sosioseksuaalisia. Hän uskoo sen kertovan myös yksilöiden luonteenpiirteistä, kuten muun muassa avoimuudesta eri kokemuksille. 

Tutkimus kattoi reilu viisisataa opiskelijaa, joilta kysyttiin kolmenlaisia kysymyksiä.

Ensiksi he vastasivat kysymyksiin omasta menneisyydestään, kuten esimerkiksi siihen, kuinka usein ovat harrastaneet satunnaisia yhden illan juttuja. Tämän jälkeen heiltä tiedusteltiin muun muassa heidän asenteistaan satunnaisiin ja huolettomiin seksikohtaamisiin, kuten esimerkiksi seksiin ilman rakkautta. 

Viimeisenä kysyttiin opiskelijoiden asenteista ja tyypillisistä fantasioista, kuten esimerkiksi siitä, kuinka moni vastaaja - ja kuinka usein, kertoi fantasioineensa satunnaisesta seksistä. 

Matchockin mukaan tutkimustulokset puhuivat selvästi sen puolesta, että sekä iltaisin valvovat miehet että naiset, olivat tyypillisesti avoimepia huoletonta ja satunnaista seksiä kohtaan, sekä unelmoivat tyypillisesti myös kohtaamisista tuntemattomien kanssa. 

Lue myös: Seksiasento, joka muuttaa elämän - antaa naiselle maksimaalista nautintoa

Lue myös: Miehet huomio! Takuuvarma kikka, jolla saat naisen sekaisin sängyssä, katso

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat