Kuva: Shutterstock

Etkö pidä liikunnasta? 4 arkipäiväistä ja helppoa asiaa, jotka myös lasketaan treeniksi

10.08.2018 19:15 - Emmi Moilanen

Oma tanssihetki ja kauppakassien kantaminen lasketaan myös liikunnaksi.

Liikunta hellii niin fyysistä kuin henkistäkin terveyttämme. Aina liikunnalle ei kuitenkaan löydy aikaa tai motivaatiota, jolloin arkisista askareista tulisi ottaa kaikki mahdollinen hyötyliikunta irti.

Elite Daily -sivusto haastatteli asiantuntijoita ja koosti listan vinkeistä, joiden avulla otat liikunan helpoksi ja hauskaksi osaksi arkeasi.

Tanssi

Laita musiikki soimaan ja anna rytmin viedä. Tanssitreenin voit toteuttaa kotona juuri sen mittaisena ja sellaisella koreografialla kuin haluat. Jos sinusta tuntuu, että voisit innostua tanssimisesta enemmänkin, voit jatkaa harrastusta ilmoittautumalla tanssikurssille tai -tunneille.

Rakastele

Sykkeen kohottamiseksi sinun ei tarvitse lähteä hikoilemaan lenkkipolulle, sillä tutkimukset ovat osoittaneet seksin harrastamisen käyvän myös treenistä.

Kävele yksi pysäkinväli

Hyödynnä työ- sekä kotimatkojasi ja ota arkisesta hyötyliikunnasta kaikki irti. Jos kuljet julkisella kulkuvälineellä, jää pois vähintään yhtä pysäkkiä aikaisemmin ennen lopullista määränpäätäsi ja jaloittele hieman.

Ota kauppareissuista kaikki irti

Jätä auto kotiin ja lähde ostoksille lähikauppaan kävellen, sillä kauppakassien kotiin kantaminen käy mainiosti treenistä. Jos puolestaan tilaat paljon ruokaa kotiin, lähde jaloittelemaan kevyelle lenkille ja hae ateriasi ravintolasta itse.

Lue myös: Liikunnalle voi olla allerginen - katso mitä se tarkoittaa

Lue myös: Kaipaatko vipinää vällyjen väliin? Vain pieni määrä liikuntaa riittää

Lähde: Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat