Kuva: Shutterstock

Raskaana oleminen kielletty, tiukka pituusrajoitus... - Kaasot paljastavat kauhukokemuksensa häistä

12.08.2018 17:15 - Emmi Moilanen

Eräs morsian oli laittanut kaasonsa jakamaan samat meikkituotteet ripsiväristä ja meikkivoiteesta lähtien.

Häät ovat tunteikas juhla ja niiden järjestelyyn käytetään usein runsaasti aikaa, rahaa ja vaivaa. Hääparin apuna häärivät kaasot ja bestmanit, jotka saavat osansa järjestelyvastuusta.

Insider-sivusto kokosi yhteen kaasojen kertomuksia kauheimmista häistä, jotka he ovat kokeneet. Suomensimme parhaimmat kertomukset alle.

Mekkopainajainen

“Olin kaaso siskoni häissä. Hän antoi minun valita oman mekkoni… Mutta lopulta hänellä oli niin paljon sääntöjä. Mekon piti olla midimittainen ja halterneck-kauluksinen. Olkaimet piti olla, mutta vain ohuet ja lisäksi minun piti hankkia pitsinen huivi ja rusetti. Mekko ei saanut olla liian säkkimäinen, mutta ei liian tiukkakaan. Yhtä hyvin hän olisi voinut valita mekkoni itse. Kuukausien etsinnän jälkeen löysin mekon, jota en tule käyttämään enää ikinä. No, ainakin hän rakasti sitä.”

Meikit jakoon

“Olin kerran häissä, joissa morsian halusi meillä kaikilla olevan samanlainen meikki. Enkä tarkoita vain samaa sävyä ja jotenkin yhteensopivaa lookia. Ei, meidän piti kaikkien käyttää samaa meikkivoidetta huolimatta siitä, minkä sävyinen iho on. Ja lisäksi oli sama luomiväripaletti, poskipuna, eyeliner ja ripsiväri. Näiden tuotteiden jakaminen on epähygieenistä.”

Tiukka pituusvaatimus

”Morsiamella oli pituusvaatimus. Olen 177 senttinen ja hän kertoi minulle, etten saisi olla pidempi kuin hän tai aviomiehensä. Ongelma oli siinä, että jopa avojaloin olen pidempi kuin kumpikaan heistä. Mainitsin asiasta ja he muuttivat sääntöä niin, etten saisi olla pidempi kuin bestman. Onneksi mies oli 190 senttimetriä pitkä."

Ei raskauksia, kiitos

"Hääpäivänä minulla piti olla ranskalainen manikyyri, ripsienpidennykset, korostuspuuteria kasvoissa ja värjätyt kulmat. En voinut leikata hiuksiani, koska se pilaisi tyylin, jonka morsian halusi minulla olevan. Lisäksi hän sanoi, ettei koskaan antaisi minulle anteeksi, jos kehtaisin olla raskaana hääpäivänä. Se pilaisi kaiken.”

Hiusvärit vaihtoon

”Morsian vaati, että jokaisen tytön oli värjättävä hiuksensa, jotta hän olisi ainoa vaaleahiuksinen. Minulla on luonnonvaalea tukka, jota en ollut värjäämässä päivän takia. Morsian tulistui, kun en värjännyt hiuksiani ja korvasi minut jollakin toisella.”

Kaasot saivat riidellä mekoistaan

”Morsian halusi kaasoilleen mekot, jotka eivät olleet täysin samasta muotista valettuja. Hän ei kuitenkaan antanut seitsemän kaasonsa valita omia asujaan. Morsian siis valitsi mekot, lähetti niistä kollaasikuvan ryhmäkeskusteluun ja antoi meidän toisillemme tuntemattomien taistella keskenämme, kuka saisi minkäkin mekon. Se oli niin kiusallista ja pysyttelin hiljaa tyytyen mekkoon, joka minulle jäi. Onneksi pidin asusta, mutta koko tilanne oli aivan kauhea.”

Lue myös: Nainen tarjoutuu vieraaksi tuntemattomien häihin - syy liikuttaa

Lue myös: Morsian perui häät kesken vihkitilaisuuden, aiheutti joukkotappelun - ymmärrätkö syyn?

Lähde: Insider

Kilpailut

Uusimmat