Kuva: Shutterstock

Nainen tarjoutuu vieraaksi tuntemattomien häihin - syy liikuttaa

25.07.2018 20:45 - Iiro Myllymäki

Sara Cunningham saapuu homohäihin tukeakseen ihmisiä, joiden omat vanhemmat eivät hyväksy heidän seksuaalista suuntautumistaan.

Sara Cunningham -niminen kahden lapsen äiti on herättänyt ihastusta netissä tarjoutumalla vieraaksi tuntemattomien ihmisten häihin. Tämän eleen taustalla on tärkeä syy. Nainen haluaa tukea samaa sukupuolta olevia pareja, joiden omat vanhemmat eivät suostu tulemaan häihin tai eivät ylipäänsä tue lapsensa suhdetta.

Cunningham on itse pappi, joka on vihkinyt lukuisia pareja Oklahomassa Yhdysvalloissa. Parien joukossa on monia homopareja. Cunningham sai innoitteensa seksuaalivähemmistöjen tukemiseen siitä, että hänen oma poikansa on homoseksuaali.

- Ajattelin, että jos poikani joutuu helvettiin homouden takia, aion taistella hänen puolestaan palavalla raivolla. Sitten olen kouluttanut itseäni asiaan liittyen enkä enää usko tuohon [helvettiin joutumiseen]. Nyt olen taistellut poikani ja HLBTQ-yhteisön puolesta raivokkaasti, koska olen nähnyt, mitä pelko ja tietämättömyys voivat tehdä, Cunningham kertoo Buzzfeedille.

(kuva: Shutterstock)

Yksi tapa, jolla Cunningham haluaa osoittaa tukensa seksuaalivähemmistöille, on jo yllä mainittu häävieraaksi tarjoutuminen. Nainen on julkaissut Facebookissa päivityksen, jossa hän osoittaa halukkuutensa olla eräänlainen varaäiti ihmisten häissä.

”Jos tarvitset äitiä osallistumaan homohäihisi, koska oma äitisi ei tule, soita minulle. Minä tulen. Olen siellä suurin fanisi. Voin tuoda saippuakuplia”, Cunningham kirjoittaa. Jos päivitys ei näy alla, voit katsoa sen tästä linkistä.

Facebook-päivitys on kerännyt yli 8,6 tuhatta reaktiota ja huimat 8000 jakoa. Naisen sanoma on saanut monet ihastumaan, ja nainen on saanutkin jo kuusi virallista hääkutsua.

- Tein julkaisun, koska olin kuullut monilta samansukupuolisilta pareilta, miten heidän vanhempansa kieltäytyvät tulemasta häihin tai miten vanhemmat eivät edes tunnusta lapsensa suhdetta, Cunningham sanoo.

Lue myös: Instagram poisti homoparin suutelukuvan, ihmiset raivostuivat: "Oksettavaa toimintaa"

Lähde: LADbible

Kilpailut

Uusimmat