Kuva: Shutterstock

Jos epäilet kumppanisi pettävän, kysy häneltä viisi kysymystä - kertovat yllättävän paljon

28.08.2018 17:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Muutamilla kysymyksillä saattaa saada paljon selville.

Ikävä kyllä ihmiset pettävät, vaikka siihen ei haluaisi uskoa. Jotkut koittavat sitä kerran, toiset taas useammin. Mutta mistä sitten voi tietää, jos omalla kumppanilla on mielessään myös joku ihan toinen?

Parisuhdeasiantuntija, Pricilla Martinezin mukaan on olemassa muutamia sellaisia kysymyksiä, joita kannattaa esittää kumppanille, jos epäilee tämän pettävän. Ne nimittäin saattavat paljastaa yllättävänkin paljon.

"Miksi et vastannut puhelimeen?"

Jos ihminen pettää, hän välttelee liiallisen informaation antamista, jotta ei jää kiinni. Jos kumppanisi ei siis osaa vastata mitään tähän kysymykseen, saattaa hänellä olla jotain peiteltävää. Myös suuttuminen kielii siitä, että jotain on vialla.

"Miksi olet niin innostunut hänestä nykyään?"

Jos kumppanisi puhuu yllättävän paljon uudesta ihmisestä, lienee syytä pohtia syitä. Jos ihminen pettää, hän saattaa puhua ihastuksen kohteestaan paljon. Saattaa myös olla, että ihminen, josta hän ennen puhui, onkin unohtunut. Sekin kielii siitä, että heidän välinen suhteensa saattaa olla muuttunut.

"Missä olit ja kenen kanssa?"

Jos ihminen pettää, hän välttelee liian tarkkojen yksityiskohtien kertomista. Hän saattaakin todeta, että sillä ei ole mitään väliä, kenen kanssa hän on aikaansa viettänyt.

"Jokin näyttää muuttuneen, onko kaikki hyvin?"

Jos sinusta tuntuu, että asiat eivät ole hyvin, saatat olla oikeassa. Ihminen vaistoaa asioita melko tarkasta, ja siksi omaan intuitioon kannattaa luottaa.

"Miten töissä menee?"

Jos kumppani ei enää lainkaan halua puhua töistä, tai ihmisistä siellä, saattaa olla syytä huoleen. Hän ei ehkä halua puhua, sillä pelkää paljastavansa jotain sellaista, mitä ei halua sinun tietävän.

Lue myös: Milloin on aika viedä suhde seuraavalle tasolle? Asiantuntija kertoo

Lue myös: Onko suhteesi myrkyllinen, vaikka et sitä itse huomaa? Terapeutti paljastaa huolestuttavat merkit

Lähde: Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat