Kuva: Shutterstock

Oletko parisuhteesi kypsempi osapuoli? Pomminvarmat merkit listattiin

03.09.2018 22:15 - Emmi Moilanen

Epäkypsä seurustelukumppani on usein kärsimätön ja priorisoi aina hauskanpidon yhteisen laatuajan edelle.

Parisuhteessa tärkeänä seikkana pidetään usein sitä, että kumppani on henkisesti samalla aaltopituudella, ja hänen kanssaan voi jakaa samat tulevaisuuden toiveet sekä tavoitteet. Joskus toisen osapuolen kypsymättömyys kuitenkin paljastuu vasta parisuhteen edetessä vakavalle pohjalle. Thought Catalog -sivusto listasi merkit, jotka paljastavat, että seurustelet epäkypsän tyypin kanssa.

6 merkkiä paljastaa, että olet parisuhteenne kypsempi osapuoli:

1. Parisuhteessanne on vain yksi kärsivällinen osapuoli ja se olet sinä. Kumppanisi haluaa, että asiat tapahtuvat aina hänen aikataulunsa mukaan ja on taipuvainen hermostumaan jo muutaman minuutin odottelusta.

2. Kumppanisi priorisoi aina ystävät ja hauskanpidon parisuhteenne edelle. Hänen mukaansa ehditte viettää yhteistä laatuaikaa myöhemminkin.

3. Kumppanisi painostaa sinua usein muuttamaan ulkonäköäsi tai mielipiteitäsi hänen odotustensa mukaisiksi.

4. Sinusta tuntuu, että parisuhteessanne ei oteta riittävästi huomioon sinun tarpeitasi ja toiveitasi. Vaikka olet ilmaissut tämän kumppanillesi, hänellä on taipumus unohtaa tarpeesi omien asioidensa alle.

5. Kumppanillasi on vaikeuksia kuunnella myös sinun näkemyksesi asioista riitojenne aikana. Joustavan asenteen sijaan hän lyttää vastalauseesi ja on haluton sopimaan erimielisyydet rauhanomaisesti.

6. Hänellä on myös vaikeuksia tehdä pitkän tähtäimen suunnitelmia kanssasi, ja kumppani esimerkiksi ottaa harvoin puheeksi haaveensa siitä, millaista elämänne olisi viiden tai kymmenen vuoden kuluttua.

Lue myös: 10 piirrettä, jotka tulisi löytyä onnellisesta parisuhteesta - täsmäävätkö omaasi?

Lue myös: Onko seurustelusuhde hiipumassa pelkäksi kaveruudeksi? Paljastavat merkit listattiin

Lähde: Thought Catalog

Kilpailut

Uusimmat