Kuva: Shutterstock

"Haluan mahdollisimman kauas sinusta" - Ihmiset paljastavat pahimmat eron aikana kuulemansa kommentit

10.10.2018 20:15 - Emmi Moilanen

Kaikki parisuhteet eivät pääty hyvissä ja kaverillisissa merkeissä.

Vaikka rakkaus loppuisikin, eroaminen on mahdollista hoitaa hyvissä ja kaverillisissa merkeissä ilman, että kummallekaan osapuolelle aiheutuu ylimääräistä mielipahaa. Aina näin ei kuitenkaan käy.

Elite Daily -sivusto kokosi yhteen pahimpia erotilanteissa kuultuja kommentteja. Suomensimme sydäntäsärkevimmät kokemukset alle.

Rakkaus oli loppunut aikoja sitten

“En ole rakastanut sinua enää pitkään aikaan. Minulla on enemmän tunteita toista miestä kohtaan, kuin sinuun ikinä.” Kyllä, auts. Tästä syystä lakkasin puhumasta naiselle.”

Nainen ei arvostanut lainkaan

“Totesin yrittäneeni kaikkeni ja todella yritin. Nainen vastasi tietävänsä, mutta ei ollut edes arvostanut yrityksiäni. Se rikkoi minut ja olin eron sokaisema. Hukkasin niin paljon aikaani henkilöön, joka lopulta ei edes välittänyt lainkaan.”

Puhevälit katkesivat

“Kysyessäni, muuttaisiko nainen koskaan mieltään eron suhteen, hän vastasi, että ei ikimaailmassa. Emme ole olleet puheväleissä enää vuoteen.”

Mies piti negatiivisena ja epäviehättävänä

“Olimme olleet yhdessä neljän vuoden ajan ja mies sanoi, että olen negatiivinen ja en lainkaan kiinnostava. Jos nämä piirteet eivät olisi minussa niin vallitsevia, hän haluaisi viettää taas enemmän aikaa kanssani.”

"Haluan mahdollisimman kauas sinusta"

”Sen sijaan, että mies olisi todennut, ettei näe meidän menevän naimisiin (kahden vuoden seurustelun jälkeen) hän sanoi: ”sinä haluat olla minun kanssani, mutta kaikki mitä minä haluan, on olla mahdollisimman kaukana sinusta.” Jep, juuri tällaiset asiat ovat niitä, jotka painuvat loppuelämäksi mieleen.”

Alusta saakka kalvanut epävarmuus

“Luulin, että kosinnan jälkeen kaikki epävarmuuteni kaikkoaisivat, mutta niin ei tapahtunut. En alun alkaenkaan ollut kovin rakastunut sinuun ja totta puhuakseni, olen niin täynnä tätä. ” Tämä keskustelu käytiin, kun minut jätettiin puhelimessa.”

"Petin sinua"

“Petin sinua, eikä asiaa enää voi korjata. Tämä juttu on ohi.”

Lue myös: 6 merkkiä paljastaa, että ero kumppanistasi tekee sinut onnellisemmaksi

Lue myös: 10 järjetöntä asiaa, jotka eronnut ihminen tekee - kuulostaako tutulta?

Lähde: Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat