Kuva: Shutterstock

Seksiasento, jota naiset rakastavat - takaa suuren nautinnon

14.11.2018 21:45 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Kleopatra-asento ei vaadi suuria erikoisponnisteluja.

Erilaiset seksiasennot antavat erilaista mielihyvää. Siksi toinen pitää toisesta ja toinen toisesta. Esimerkiksi naisten ja miesten lempiasennoissa saattaa olla suuriakin eroja, sillä jokin asento takaa paremman nautinnon vain esimerkiksi naiselle.

Kleopatra-asento on sellainen, että sitä rakastavat ennen kaikkea naiset, sillä se takaa todellisen nautinnon ja mahdollistaa orgasmin saamisen tehokkaasti.

Kyseessä on siis asento, jossa mies tuottaa naiselle mielihyvää suullaan. Tässä asennossa nainen ei kuitenkaan makaa selällään, vaan hän asettuu sängylle polvilleen ja nojaa sitten itseään taaksepäin, eli istuu polviensa päällä.

Tässä asennossa naisella on enemmän valtaa. Hän voi kiusoitella kumppaniaan ja mahdollistaa samalla sen, että kumppani näkee hänet monesta eri kulmasta. Hän voi tarrata kumppanin hiuksista sekä antaa vihiä oikeasta tahdista. Kun iso O on sitten tulossa, voi nainen vielä työntää lantiotaan eteenpäin, jotta nautinnosta tulee vieläkin suurempaa.

Aiemmin olemme uutisoineet siitä, miksi ihminen ylipäätään harrastaa suuseksiä. Tulosten mukaan naisten ja miesten syyt ovat täysin erilaiset. Jutun aiheesta voit lukea täältä.

Lue myös: 7 parasta suuseksivinkkiä, joiden avulla saat naisen kiemurtelemaan nautinnosta

Lue myös: Naisille kehitettiin suuseksialushousut - lupaavat lisätä orgasmeja

Lähde: Daily Star

Kilpailut

Uusimmat