Kuva: Shutterstock

Kaksi erogeenistä aluetta, jotka jäävät monelta huomaamatta – oletko sinä kokeillut esileikissä?

19.11.2018 11:15 - Emmi Moilanen

Kämmenet ja jalkapohjat ovat hyvin herkkiä alueita kosketukselle.

Tiedetään, että esimerkiksi kaulan ja niskan alue sekä korvien taustat ovat hyvin herkkiä kosketukselle. Tästä syystä näiden kohtien hyväily tuntuukin useimmista ihmisistä erityisen miellyttävältä esileikin aikana. Health.com-sivuston artikkelista selviää, että on olemassa myös kaksi muuta hyvin erogeenistä aluetta, jotka monet kuitenkin jättävät täysin huomiotta.

Kämmenet

- Kädestä pitäminen vahvistaa kahden ihmisen välistä yhteyttä ja intiimiä suhdetta, seksuaaliterapeutti Jenni Skyler muistuttaa.

Healthin artikkelista selviää, että kämmenet ovat myös hyvin erogeeninen alue, joka kuitenkin on jäänyt monelta huomaamatta. Erityisesti kämmenten keskiosa on hyvin herkkä kosketukselle, sillä alueella on runsaasti hermoja. Seuraavan kerran kun houkuttelet kumppaniasi petipuuhiin, kokeile hivellä hellästi hänen käsiään.

Jalkapohjat

- Jalkapohjat kutiavat herkästi ja samasta syystä ne ovat myös ”piilossa oleva,” erogeeninen alue, gynekologi Sherry A. Ross kertoo.

Sen sijaan, että kutittelet hellästi kumppanisi jalkapohjia, ota käyttöön hieman varmemmat ja jämäkämmät otteet. Healthin artikkelin mukaan jalkapohjassa sijaitsee muutamia pisteitä, joiden painelu ja hierominen voivat edesauttaa kiihottumista. Hieronnan lisäksi voit puhallella jalkoja hellästi, jolloin mielihyvän tunne maksimoituu.

Lue myös: Seksiä työpaikalla? Ihmiset paljastavat erilaisia paikkoja, joissa ovat puuhastelleet

Lue myös: Pariskuntien yleisimmät seksiongelmat listattiin - kuulostaako tutulta?

Lue myös: Miten seurustelun alkuaika eroaa pitkän suhteen arjesta? 5 hulvatonta totuutta

Lähde: Health.com

Kilpailut

Uusimmat