Kuva: Shutterstock

3 yleistä mokaa, jotka voivat estää rakkauden löytymisen - tavat, joita tulisi välttää deittaillessa

26.11.2018 22:45 - Emmi Moilanen

Muista, että tutustuminen ja treffit ei ole kilpailu, jossa aina tulisi yrittää laittaa uutta tuttavuutta paremmaksi asiassa kuin asiassa.

Erityisesti ensitreffit saattavat olla jännittävä tilanne, jolloin vatsanpohjassa nipistelevät perhoset vievät osansa rentoudesta ja keskittymiskyvystäsi. Jännityksestä huolimatta tulisi kuitenkin muistaa, ettei tutustumisen tarvitse noudattaa haastattelumaista kaavaa.

Your Tango kokosi yhteen yleiset mokat, jotka saattavat estää tosirakkauden löytymisen.

1. Suhtaudut treffeihin ja uuteen ihmiseen tutustumiseen kuin työhaastatteluun. Tämä aiheuttaa usein sen, että avoimen jutustelun sijaan tunnelma treffeillä muuttuu kuulustelun ansiosta painostavaksi.

2. Tutustuessanne ryhdyt ”kilpailemaan” deitin kanssa ja sinun on aina laitettava paremmaksi esimerkiksi harrastuksillasi, työlläsi ja kokemuksillasi. Saatat huomaamattasi aina viedä viimeisen sanan itsellesi, joka voi saada deitin olon tuntumaan nurkkaan ahdistetulta.

3. Olet niin keskittynyt hyvän ensivaikutelman tekemiseen ja treffeistä suoriutumiseen, että unohdat kevyen flirttailun. Toisen kehuminen, silmiin katsominen ja kevyt, ohimennen annettu kosketus ovat asioita, joilla nopeasti viestit olevasi kiinnostunut.

Lue myös: Milloin deittailua ei kannata jatkaa ensimmäisten treffien jälkeen? 5 hälytysmerkkiä

Lue myös: Eikö huvitakaan mennä treffeille? 4 vinkkiä, joiden avulla peruutat tapaamisen tyylillä

Lue myös: Miten deittisovellukset vaikuttavat mielenterveyteen? Asiantuntijan lausunnot ovat karua kuultavaa

Lähde: Your Tango

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat