Kuva: Shutterstock

Kipeitä päätöksiä ja uusia alkuja - Lue, mitä Voice.fi:n kuukauden horoskooppi lupaa

30.11.2018 10:15 - Henna Koste

Voice.fi kertoo sinulle joka kuukausi, mitä tähtimerkit lupaavat elämääsi. Uudet horoskoopit julkaistaan aina kuukauden viimeisenä päivänä.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Olet tehnyt paljon töitä monien asioiden eteen, ja joulukuun alussa kiitos seisoo. Löydät kadoksissa olleen itsevarmuutesi ja huomaat, että olet todella hyvä siinä, mitä teet. Joulukuussa skorpionin on hyvä aloittaa huolehtimaan myös terveydestä ja riittävästä liikunnasta. Yhdellä sanalla sanoen: nauti!

Jousimies (22.11.-21.12.)

Rakkauselämässäsi tapahtuu vihdoin. Jouluaattona kannattaa olla avoin uusille asioille. Saat todella tyydytettyä romantiikan nälkääsi. Työ- ja opiskelurintamalla asiat sen sijaan polkevat paikoillaan, se johtuu osittain myös keskittymisvaikeuksistasi. Anna kuitenkin nyt tunteiden viedä, saat pian kiinni taas rutiineistasi.

Kauris (22.12.-19.1.)

Teet suuria uhrauksia muiden eteen, mutta saat kiitosta vähemmän kuin odotat. Älä anna muiden pitää sinua kynnysmattona. Onnea on ilmassa 20.-24.12. Teet asioita hyvällä fiiliksellä ja se tarttuu myös muihin. Vuoden vaihtuessa kerää lähimmät ihmisesi kokoon. Muistat, miksi juuri paikalle saapuneet ovat elämässäsi.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Olet vaikean valinnan edessä. Älä laskelmoi, vaan laita järki hetkeksi sivuun ja tee ratkaisu sydäntäsi kuunnellen. Valinnan jälkeen asiat alkavat etenemään vauhdilla. Tulet tapaamaan pian ihmisen, joka vaikuttaa työelämääsi enemmän kuin koskaan uskoisit.

Kalat (19.2.-20.3.)

Olet ollut ajattelematon ihmissuhteissasi. Joulukuussa kaloilla on itsensä kehittämisen paikka. Löydät itsestäsi uuden puolen, josta on iloa niin rakkaus- kuin työelämässäkin. 31.12 ilmassa on taikaa. Älä epäröi, vaan heittäydy täysillä.

Oinas (21.3.-19.4.)

Saat vihdoin aikaiseksi jotain, mistä olet haaveillut jo pitkään. Inspiraation vallassa monet muutkin asiat lähtevät rullaamaan kuin itsestään. Nyt sinun kannattaa todellakin ottaa aikaa itsellesi. Älä kuitenkaan ole liian ankara itsellesi, jos kaikki ei mene kerralla maaliin. Parhaat asiat eivät tapahdu pakottamalla.

Loppukuusta saat nauttia aherruksesi tuloksista. Anna silloin aikaa myös läheisillesi – etenkin yksi ihminen kaipaa sitä erityisen paljon.

Härkä (20.4.-20.5.)

Joulukuun alussa sinun on hyvä rentoutua. Ole itsellesi armollinen, olet ansainnut palkinnon. Älä pidä siis kukkaron nyörejä tiukalla, sillä taloudellinen tilanteesi kohenee hetkellisesti. Tässä kuussa sinun kannattaa pysähtyä miettimään mennyttä ja tulevaa. Mitä todella tahdot? Teetkö jotain vain siksi, että luulet jonkun muun sinun haluavan tekevän niin? Tuo rohkeimmatkin ajatuksesi ilmoille, sillä ne tulevat saamaan kannatusta.

Kaksonen (21.5.-20.6.)

Nyt on aika kuunnella sydäntäsi. Lähipiirisi on ehkä huolissaan sinusta. Koita miettiä rakkausasioissasi molempia puolia, vaikka se tuntuisi vaikealta. Kipeätkin asiat kääntyvät hyväksesi. 17. päivä joudut yllättävään tilanteeseen, mutta älä hikeenny.

Rapu (21.6.-22.7.)

Olet haaveillut pitkään yhdestä asiasta, mutta kaikki ei ole kiinni yksin sinusta. Nyt on aika tehdä iso ja ehkä kipeäkin päätös, joka vaikuttaa loppuelämääsi. Joulukuussa rapu toimii. Se näkyy työelämässä ja rakkaudessa - niin uusien tuttavuuksien kuin pitkäaikaisen kumppaninkin kohdalla. 

Leijona (23.7.-22.8.)

Alkava joulukuu inspiroi leijonaa. Sinulla on monta rautaa tulessa. Taloudelliseen tilanteeseesi on tulossa odotettu käänne. Myös rakkauselämäsi voi hyvin. Mielitiettysi on myös varma tunteistaan, joten voit rohkeasti ottaa seuraavan askeleen tässäkin asiassa. Pitkässä parisuhteessa olevan leijonan kannattaa loppukuusta tuoda kipinää suhteeseen – tavalla tai toisella.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Asia, jonka eteen olet tehnyt paljon töitä, ottaa harmillisen paljon takapakkia. Älä lannistu – seuraavalla kerralla asia menee vielä paremmin kuin ensimmäisellä. 22.12 yllätyt positiivisesti. On sinun aikasi loistaa. Yllättävä ihminen huomaa kyvykkyytesi.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Olet kohdellut sinulle tärkeää ihmistä hieman ikävästi ja nyt olisi syytä katsoa peiliin. Älä heittäydy marttyyriksi, sillä nyt sinulla on monella tapaa oppimisen paikka. Myrskyn jälkeen sinun on helpompi olla.

Työrintamalla suoritat tasaisen varmasti. Vaa’an on nyt oiva hetki miettiä tulevaisuutta. Sinulla on mahdollisuus ottaa seuraava askel työelämässä. Saat siitä selkeän vihjeen.

Voice.fi, Radio Nova ja Iskelmä ovat osa Bauer Mediaa.

Lue myös: Mitä kumppanisi odottaa sinulta eniten? Hänen horoskooppimerkkinsä paljastaa

Kilpailut

Uusimmat