Kuva: Shutterstock

Oletko valmis vakavampaan suhteeseen? 5 kysymystä, jotka kannattaa kysyä ensitreffeillä

14.12.2018 12:45 - Senja Rapila - Luettu 2 990 kertaa

Voit yrittää nähdä pienistä merkeistä sen, millaista suhdetta treffikumppanisi etsii.

Treffailu on vaikeaa, kaikki sinkkuelämää viettäneet sen tietää. Vaikka tapaisikin unelmiensa miehen tai naisen, ei hän välttämättä loppupeleissä olekaan meille se oikea, esimerkiksi tulevaisuuden haaveidensa tiimoilta. Kuinka sitten voisi välttää sen, että päätyy deittailemaan vakavasti - tai jopa pidempään suhteeseen - sellaisen ihmisen kanssa, joka ei ole sinulle sopiva?

Elite Daily -sivusto on listannut viisi erilaista kysymystä, jotka kannattaa kysyä heti ensitreffeillä. Näiden kysymysten jälkeen tiedät, kannattaako sinun tavata treffikumppaniasi enää uudelleen.

Voit lukea kysymykset alapuolelta.

1. Mitä teet vapaapäivinäsi?

Se, miten ihmiset viettävät vapaa-aikansa, kertoo paljon heistä. Se kertoo muun muassa heidän mielenkiinnon kohteistaan, mahdollisista harrastuksista ja siitä, onko teillä mitään yhteistä. 

2. Missä näet itsesi muutaman vuoden päästä?

Jos sinulla on unelmia ja tulevaisuuden suunnitelmia, kannattaa ensitreffeillä ottaa puheeksi jo se, missä toinen näkee itsensä muutaman vuoden päästä. Jos hän näkee itsensä asumassa ulkomailla, mutta sinulla ei ole mitään haaveita muuttaa kotimaasta pois, kannattaa asiaa harkita.

Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö hän voisi muuttaa haaveitaan ja toiveitaan muutaman vuoden sisällä. Mutta jos alat suhteeseen henkilön kanssa, jonka tavoitteet eroavat omistasi, kannattaa siihen varautua, että suhteenne joutuu tiukan paikan eteen muutaman vuoden päästä.

3. Mitkä ovat tällä hetkellä ykkösprioriteettejasi?

Tämä kysymys paljastaa enemmän kuin tiedätkään. Silloin kun tiedät mikä on tärkeintä treffikumppanillesi, saat idean siitä, onko teidän prioriteettinne ja elämänarvonne samalla aaltoviivalla.

4. Mitä mieltä olet (valitse itse asia, joka on sinulle tärkeä)?

Jos olet päättänyt, ettet deittaile ihmisiä jotka ovat esimerkiksi rasistisia, poliittisesti valveutuneita, eläinvihaajia, tai jotka vähättelevät ilmastonmuutosta tai kierrätystä, on näistäkin asioista hyvä keskustella jo ensitreffeillä. Tällöin kannattaa kysyä suoraan, mitä mieltä treffikumppanisi on esimerkiksi ilmastonmuutoksesta. Jos asia on sinulle erityisen tärkeä ja hän vähättelee asiaa, kannattaa miettiä uusia treffejä kahteen kertaan.

5. Mitä sinä etsit?

Voit yrittää nähdä pienistä merkeistä sen, millaista suhdetta treffikumppanisi etsii. Jos kuitenkin etsit vakavaa suhdetta, turvallisinta on kysyä asiasta suoraan. Jos se kuulostaa pelottavalta, ajattele asiaa näin; jos treffikumppani säikähtää pelkästään asiasta puhumista, ei hän ole valmis vakavaan suhteeseen.

Lähde: Elite Daily

Lue myös: Miten kieltäytyä toisista treffeistä kohteliaasti? Lue ammattilaisten vinkit

Lue myös: Hauskat treffi-ideat laiskoihin hetkiin - pysytelkää mukavasti kotona

Lue myös: Viehättävä vaimo ja korkea luuntiheys – tiede todisti seikat, jotka tekevät avioliitosta kestävän

Kilpailut

Uusimmat