Kuva: Shutterstock

Deittailetko panomiestä? 4 merkkiä paljastavat, että hän ei ole tosissaan kanssasi

24.12.2018 12:15 - Senja Rapila / senja.rapila@bauermedia.fi

Sitoutumista kaipaavan kumppanin löytäminen voi olla haastavaa.

Deittaileminen on usein arpapeliä, sillä et koskaan tiedä mitä treffit tuovat tullessaan. Panomies tai -nainen on henkilö, joka saalistaa usein itselleen yhden illan juttuja baareista tai miltei mistä vain. Mistä tällaisen ihmisen sitten tunnistaa, jos itse kaipaa vakavampaa suhdetta, eikä halua leikkiä kissa-hiiri -leikkiä?

Voit lukea Elite Daily -sivuston listaamat merkit alapuolelta.

  1. Keskustelunne ovat todella pinnallisia.

Jos huomaat, että et oikeastaan tiedä mitään deittailemastasi ihmisestä, ja keskustelunne ovat aina hyvin pinnallisia, voit deittailla panomiestä tai -naista. Suhteenne ei tule todennäköisesti kestämään pitkään.

  1. Sinulla on tunne siitä, että olet vain yksi muista.

Olet ehkä nähnyt hänen puhelimessaan useita viestejä eri naisilta ja huomannut, että hän tykkää kommentoida sosiaalisessa mediassa useiden naisten kuvia. Näiden perusteella olet löytänyt itsellesi panomiehen.

  1. Hänen puhelimessaan on ladattuna useita deittailusovelluksia.

Panomiehet rakastavat deittailusovelluksia niiden helppouden vuoksi: niiden avulla voi löytää itselleen helposti seuraa illaksi tai kahdeksi. Jos olet saanut käsityksen, että deittailette, ja hän silti käyttää aktiivisesti deittailusovelluksia tai -sivustoja, kannattaa olla varuillaan.

  1. Hän on sujuvapuheinen ja hurmaa naiset kuin miehet puheillaan.

Hyvä panomies viettelee kenet tahansa puheillaan ja sen vuoksi olet ehkä itsekin haksahtanut hänen ansaansa. Hän on hyvä saalistaja, joka lukitsee kohteen ja saa sen itselleen. Varo kuitenkin, nimittäin saalistaja voi kyllästyä nopeammin kuin uskotkaan.

Lähde: Elite Daily

Lue myös: Kuinka teet kumppanisi erityisen onnelliseksi? Hänen horoskooppimerkkinsä paljastaa

Lue myös: Yksinäisyys voimistuu juhlapyhinä – neuvot, joiden avulla helpotat kurjaa oloa

Uusimmat