Kuva: Shutterstock

Haaveissa samanaikainen orgasmi kumppanin kanssa? Vinkit siihen, kuinka onnistut

28.12.2018 19:15 - Senja Rapila

Samanaikaisen orgasmin saaminen kumppanin kanssa ei ole niin helppoa, asiantuntijatkin sen tietävät.

Orgamin saaminen pelkästään yksilösuorituksena voi olla kovan työn takana. Jos kuitenkin haluat kokea jonain päivänä ihanan yhteisen orgasmin kumppanisi kanssa, kannattaa lukea Huffington Post -sivuston haastattelemien asiantuntijoiden vinkit.

Eli miten kannattaa edetä, jos haaveissa on samanaikainen orgasmi kumppanin kanssa?

1. Selvitä, mistä sytyt.

Meillä jokaisella on omat juttumme, mistä sytymme. Sen vuoksi onkin ensin hyvä selvittää, mistä juuri sinä sytyt. Jos haluat tyydyttävän seksielämän, ensin sinun pitää tietää itse mistä kiihotut. Kun tunnet itsesi seksuaalisesti etkä ujostele, osaat todennäköisesti kommunikoida paremmin kumppanisi kanssa ja nauttia. Eli ensimmäinen askel on masturbointi.

2. Kommunikoikaa seksiä ennen, sen aikana ja sen jälkeen.

Kumppanisi ei osaa lukea ajatuksiasi, eikä välttämättä ilmeitäsikään. Eli puhukaa ennen seksiä, sen aikana ja sen jälkeen siitä, mistä pidit ja mitkä eivät välttämättä olleet niin mieleesi. Näin kumppanisi oppii hiljalleen sen, mistä pidät.

Kommunikointi on myös siinä suhteessa tärkeää, että voit kertoa kumppanillesi silloin, kun olet saamassa orgasmia. Jos hän ei ole vielä niin pitkällä, voitte hidastaa tahtia ja viivyttää orgasmin saamista, samalla keskittyen kumppanin kropan stimuloimiseen.

3. Lämmitelkää vuorotellen toisianne.

Kukaan ei pidä itsekkäästä rakastajasta, vaan pitää muistaa myös vuorotella nautinnon tuottamisen kanssa. Sitten kun olet saanut itse nautintoa, voit antaa sitä hetken ajan kumppanillesi, kunnes vuorot taas vaihtuu. Kokeilkaa hierontoja, kosketuksia, suuseksiä, käsillä tyydyttämistä, seksileluja ja muita keinoja tyydyttää toista.

Keskity siihen mitä teet, jotta opit kumppanisi nautintopisteet.

4. Pitäkää katsekontakti.

Katsekontakti auttaa teitä pysymään kontaktissa toisiinne, se on myös teille tapa kommunikoida ja näyttää se, että nautitte. Silmiin katsominen on myös monesti todella eroottista, voitte silloin kokeilla hengittää samaan tahtiin, joka voi tuottaa entistä enemmän nautintoa ja paremman orgasmin.

5. Pitäkää toisenne samassa tahdissa hitaalla, tasaisella stimuloinnilla.

Jos kumppanisi saa yleensä ensimmäisenä orgasmin, kokeilkaa hidastaa tahtia. Sama käytäntö silloin, jos sinä olet se osapuoli, joka saa ensimmäisenä useimmiten orgasmin. Muista, että sinun ei pidä kiirehtiä maaliviivalle. Nautiskele matkasta. Hitaasti eteneminen usein kasvattaa orgasmin voimakkuutta.

6. Kokeilkaa seksileluja.

Jos sinulla on esimerkiksi vaikeuksia saada orgasmia ilman klitoriksen stimulointia, kannattaa kokeilla ottaa seksilelut osaksi leikkejä. Silloin voit helpottaa orgasmin saamista penetraation yhteydessä ilman, että kumppanisi joutuu keskittymään sinun nautintoosi. Se antaa kumppanillesi vapaat kädet tehdä mitä hän itse sillä hetkellä haluaa.

7. Älä mieti sitä liikaa.

Älä keskity liikaa siihen, että teidän olisi pakko saada orgasmit samanaikaisesti. Tai siihen, että teidän olisi edes pakko saada orgasmeja. Usein orgasmit tulee helpoiten silloin, kun hengittää rauhassa, rentoutuu ja keskittyy hetkeen. Myös stressi ja jännitys voivat aiheuttaa sen, ettei pysty rentoutumaan tarpeeksi ja täten saavuttaa orgasmia.

Lähde: Huffington Post

Lue myös: Horoskooppimerkit, jotka saattavat kokea elämänsä mullistavan eron ensi vuonna – koskeeko sinua?

Lue myös: Ihmistyypit, jotka on aika potkaista ulos elämästäsi vuonna 2019 – katso ja tunnista

Kilpailut

Uusimmat