Kuva: Shutterstock

Onko kumppani vaarassa kyllästyä parisuhteessanne? 5 merkkiä, joista tiedät

21.01.2019 23:15 - Emmi Moilanen

On tavallista, että parisuhteessa koetaan myös tylsempiä aikoja.

Parisuhteessa kumppanukset todennäköisesti kohtaavat myös aikoja, jolloin intohimon liekki ei roihua ja yhteinen aika voi tuntua jopa tylsältä. Elite Daily -sivuston haastattelemat asiantuntijat kertovat, että osapuolet yleensä ilmaisevat sen, kun suhteen samat vanhat rutiinit alkavat turhauttaa.

Jos kumppanin on kuitenkin vaikea pukea tuntemuksiaan sanoiksi, on olemassa muutamia piirteitä, joista voit havaita kumppanin kokeman turhautuneisuuden. Pääset lukemaan Elite Dailyn tekemän listauksen alta.

1. Hänen yleinen innostuksen ja kiinnostuksen puute ovat saaneet epäilyksesi heräämään

- Yksi hälytysmerkki on se, että kumppani on haluton tekemään asioita kanssasi, joista ennen tapasi olla innoissaan, kertoo deittailuasiantuntija Demetrius Figueroa.

2. Huomaat, ettei kumppani enää jaksa kokeilla mitään uutta

- Jos kumppanisi on aiemmin ollut avoin kokeilemaan uusia asioita, olipa kyse sitten treffeistä tai harrastuksista, hälyttävää voi olla se, että nykyisin hän haluaa toistaa vain samoja vanhoja kaavoja, Figueroa selittää.

3. Hän haluaa viettää enemmän aikaa ilman sinua

- Merkki tylsistymisestä voi olla se, että kumppanisi on ryhtynyt kaipaamaan enemmän omaa aikaa ja vetoaa ”kiireisiin.” Hän saattaa olla myös normaalia poissaolevampi, kun olette yhdessä, huomauttaa deittisivuston perustanut Grace Lee.

4. Hän ei enää kysele kuulumisiasi

- Kun kumppani on kyllästynyt parisuhteeseen, hän todennäköisesti myös on vähemmän ja vähemmän kiinnostunut sinun asioistasi, Figueroa kertoo.

5. Vaikka vietätte yhteistä laatuaikaa, hän on liimautuneena puhelimeensa

Eräs tylsistymisen merkki voi olla myös lisääntynyt älypuhelimen käyttö ja sosiaalisessa mediassa roikkuminen.

- Eräs kyllästymisen merkki on se, että vaikka kumppani viettää aikaa kanssasi, hän tekee samalla asioita, joita voisi tehdä myös yksin ollessaan, Figueroa selventää.

Lue myös: Parisuhdetyyppejä on kolmenlaisia - katso tunnistatko itsesi ja kumppanisi

Lue myös: Lupaukset, jotka jokaisen pariskunnan kannattaa tehdä - lujittaa suhdetta huomattavasti

Lue myös: Asiat, joita ei koskaan tulisi sietää parisuhteessa - oletko sortunut?

Lähde: Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat