Kuva: Senja Rapila

Emilia haaveili erilaisesta elämästä - surullinen käänne sai toteuttamaan salaisen unelman

04.02.2019 11:45 - Henna Koste

Emilia Parkkosen elämä meni viime maaliskuussa uusiksi tavalla, jota hän ei olisi toivonut.

Voice.fi-sivustolla on startannut uusi blogi: Between The Lines, eli BTWN. Sen takaa löytyy median parissa luovana suunnittelijana työskentelevä Emilia Parkkonen, 29. Emilia on haaveillut blogin perustamisesta vuosia. Lisäksi naisen elämässä on riittänyt samaistuttavasti haaveita, jotka hän toteuttaisi sitten jonain päivä. 

Hän kuvailee luoneensa vuosien saatossa itsestään tyypin, joka ei oikeasti halunnut olla. Viime maaliskuussa hänen elämässään tapahtui, pyytämättä. Sitä Emilia ei olisi koskaan kuitenkaan toivonut. 

- Olimme juhlineet juuri isän syntymäpäivää. Olin järjestänyt äidille ja isälle leffayllätyksen. Onnittelut kuulutettiin salissa ja kaikki taputtivat. Päivä oli kaikin puolin onnistunut. Meni viikko, ja isän kunto romahti yllättäen. Hän oli muutaman viikon sairaalassa, ja kunto huononi koko ajan. Hän menehtyi tehovalvontaosastolle huhtikuussa, Emilia kertoo. 

Kun paperisotkut oli hoidettu ja Emilia oli saattanut rakkaan isänsä viimeiselle matkalle, hän alkoi pohtia jälleen, mitä hän haluaa elämältään. Mikään ei tuntunut enää samalta kuin ennen.

- Pohdin paljon omaa itseäni. Miksi olin tuhlannut elämästäni niin pitkän ajan mukavuusalueella olemiseen ja siihen, etten uskaltanut tehdä asioita. Koin, että minulle paras ratkaisu viedä elämäni seuraavalle tasolle on se, että toteutan ensimmäisen salaisen unelman eli perustan oman blogin. En ollut löytänyt oikein aiemmin punaista lankaa, mutta nyt se löytyi: rakennan elämääni pikkuhiljaa uudelleen ja haluan, että ihmiset ovat mukana. Haluan saada ja jakaa inspiraatiota lukijoiden kanssa, Emilia kuvailee.

Ajatus vahvistui. 

- Unelmateema tuli vahvasti mukaan. Olen skeptinen unelmahössötyksen kanssa - "jos vain uskot itseesi, niin homma toimii". Haluaisin blogin kautta todistaa sen, että se vaatii konkreettisia askelmerkkejä. Haluan lähteä testaamaan niitä, Emilia kertoo.

Konkreettisia esimerkkejä ja oivalluksia on siis luvassa. Lisäksi blogissa on luvassa muita Emilialle rakkaita asioita: sisustusta, matkailua ja hääsuunnittelua. 

Tutustu blogiin tästä.

Voit seurata blogia myös Instagramissa

Lue myös: Seuraatko omia vai muiden unelmia? Tee kolmen kysymyksen testi 

Kilpailut

Uusimmat