Kuva: Shutterstock

Etsitkö rakkautta? 5 tavoitetta, jotka sinun tulisi asettaa itsellesi ensin

09.02.2019 13:15 - Emmi Moilanen

Itselleen on hyvä tehdä selväksi ainakin se, millaisia arvoja toivoo elämänkumppanillaan olevan.

Deittailu ja uusien ihmisten tapaaminen on mukavaa puuhaa, ja vaikka kemiat eivät romanttisesti kohtaisikaan, uusia ystävyyssuhteita on aina mahdollista solmia. Jos sinusta kuitenkin tuntuu, että olet etsinyt elämäsi rakkautta jo kauan, mutta sitä oikeaa ei tunnu löytyvän, kannattaa kiinnittää hieman tarkempaa huomiota omiin tavoitteisiinsa.

Your Tango -sivusto uutisoi, että selkeät tavoitteet voivat edesauttaa myös rakkauden löytymistä. Voit lukea alta vinkit siihen, millaisia asioita olisi hyvä pohtia itsekseen, ennen seuraaville treffeille lähtemistä.

5 tavoitetta:

1. Opettele rakastamaan itseäsi ensin. Niin kliseiseltä kuin neuvo kuulostaakin, mutta oma henkinen tasapaino edesauttaa sitä, että olet valmis kohtaamaan voimakkaat tunteet paremmin rakkauden osuessa kohdalle.

2. Varmista, ettei menneisyyden suhteet kaiherra mieltäsi liikaa. Älä jää roikkumaan yhdenillan juttuihin tai muihin sellaisiin ihmissuhteisiin, joissa tiedät tunteiden olevan vain yksipuolisia.

3. Tee itsellesi selväksi etukäteen, millaisia piirteitä ja arvoja toivot tulevalla kumppanillasi olevan.

4. Vaikka deittiviidakossa on todennäköistä, että myös niitä pettymyksiä tulee vastaan – pidä kaikesta huolimatta mielesi avoimena.

5. Vaikka deittisovellusten käyttäminen tuntuisikin helpolta ja turvalliselta ajatukselta, päätä lähteä rohkeasti tutustumaan ihmisiin myös tosielämän ympäristöön.

Lue myös: Mitä rakkaus on? Seikat, joihin jokainen rakastunut voi samaistua

Lue myös: 'Älä ajattele, että joku toinen tekee sinut kokonaiseksi' – Äitien rakkausvinkit koottiin yhteen

Lue myös: Asiat, jotka tulisi tietää kumppanista vuoden seurustelun jälkeen - osaatko vastata kysymyksiin?

Lähde: Your Tango

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat