Kuva: Shutterstock

Eikö ystävänpäivä ole suosikkijuhlasi? 4 asiaa, joihin todennäköisesti samaistut

12.02.2019 22:15 - Emmi Moilanen

Osa viettää ystävänpäivää mieluiten omassa seurassaan, sillä ystäviä voi muistaa tasaisesti ympäri vuoden.

Ystävänpäivä kolkuttelee jo aivan nurkan takana. Tämä tieto saattaa luoda osalle meistä paineita siitä, että olisi pakko olla sosiaalinen ja järjestää ikimuistoinen ilta kumppanille tai läheisimmälle ystävälle. Insider-sivusto kokosi yhteen seikkoja, joihin varmasti samaistut, jos ystävänpäivä ei lukeudu suosikkijuhliisi.

Katso alta seikat, jotka todennäköisesti allekirjoitat, jos vietät ystävänpäivää mieluiten omassa seurassasi kotisohvalla, elokuvan ja popcornien parissa.

Samaistutko näihin?

1. Sinusta tuntuu ahdistavalta ajatus siitä, että tuhlailisit kortteihin, lahjoihin, kukkiin ja makeisiin vain sen takia, koska kaikki muutkin tekevät niin.

2. Sinua kauhistuttaa jo etukäteen paineet siitä, kuinka illan tulisi olla täydellinen ja viimeiseen asti suunniteltu. Olet sitä mieltä, että myös rennommalla otteella pärjää, vaikka veisikin treffikumppanin deiteille.

3. Et pidä myöskään siitä, että yleisen ajatuksen mukaan ystävänpäivä pitäisi aina viettää jonkun toisen kanssa, vaikka viihtyisit aivan mainiosti myös yksinkin.

4. Saatat olla myös sitä mieltä, että ystävänpäivä voi korostaa yksinäisyyden tunnetta sellaisten henkilöiden kohdalla, joilla on pieni lähipiiri tai asuvat muuten vain kaukana läheisistään.

Lue myös: Miehet avoimina: "Pahinta, mitä olen sanonut riidan aikana"

Lue myös: Mistä tunnistaa ystävän? Seikat, jotka paljastavat sellaisen olevan vierelläsi

Lue myös: Piristä kumppanisi päivää - kehut, jotka jokainen haluaisi kuulla

Lähde: Insider

Kilpailut

Uusimmat