Kuva: Shutterstock

Tinder rankaisi naista metsästyskuvan takia - onko kuva sopiva deittipalveluun?

27.02.2019 17:30 - Senni Loikala

Nichole metsästää ruoan pöytään. Hän kertoo rajanneensa kuvan niin, ettei siinä näkynyt verta tai aseita.

Amerikkalainen Nichole hämmästyi, kun hän avasi Tinderin. Deittisovellus ilmoitti, että hänen profiilinsa käyttö oli estetty. Syyksi ilmoitettiin sääntöjen vastainen toiminta.

Nichole arveli, että profiilin jäädyttäminen johtui siellä olleista kuvista. Niissä Nichole poseerasi metsästämänsä kuolleen peuran kanssa. Nichole kertoo rajanneensa kuvat niin, ettei niissä näkynyt aseita tai verta, olivathan ne kielletty palvelun säännöissä.

- Perheeni rakastaa metsästämistä ja kalastamista ja minulle oli tärkeää kertoa siitä Tinderissä. Jos kumppani ei kunnioittaisi sitä, olisi se este suhteelle, Nichole kommentoi Yahoo!-sivustolle.

- Kunnioitamme eläimiä ja luontoa. Syömme peurasta kaikki sellaiset osat, jotka vain pystyy syömään, ja ammumme vain, jos tiedämme laukaisun osuvan eläimeen niin, että se kuolee mahdollisimman nopeasti ja kivuttomasti, Nichole jatkaa ABC 7 -medialle.

Nichole kertoo kuulleensa tapauksista, joissa miehiltä ei ole evätty pääsyä Tinderiin metsästyskuvien takia.

Nicholen mukaan hän otti yhteyttä Tinderiin, mutta hänelle vastattiin vasta, kun hän oli tehnyt tapauksesta puhuttaneen päivityksen sosiaaliseen mediaan. Tinder kommentoi tapausta myös Fox News -sivulle. ”Kyseisestä tilistä oli ilmoitettu useita kertoja. Asia on ratkaistu ja nyt nämä henkilöt pystyvät jälleen käyttämään Tinderiä."

Jos tviitti ei näy, pääset katsomaan sen tästä.

Lue myös: Miten teet Tinder-profiilistasi parhaan mahdollisen? Asiantuntijoiden vinkit koottiin yhteen

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat